Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteți în secțiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe ian. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 27 ianuarie 2017 ora 12:00

3. Distribuirea către deputați a proiectului Legii Bugetului de stat pe anul 2017 și a proiectului Legii Bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017
aprobată consultă

Vorbitor: Márton Árpád-Francisc

Distribuirea către deputați a proiectului Legii Bugetului de stat pe anul 2017 și a proiectului Legii Bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017 Domnul Marton Arpad-Francisc:

Eu unul sunt foarte potrivnic acestei modernizări pentru activitatea noastră care diminuează de fapt activitatea parlamentară.

Cândva, toții deputații am primit pe suport de hârtie tot Bugetul de stat. Cei care sunt mai vechi, știu. Pe urmă am primit câte un exemplar la fiecare grup parlamentar tot sub formă tipărită și membrii Comisiilor, buget, finanțe la fel, și toții deputații am primit câte un CD, cu Bugetul de stat.

Acum, am înțeles că vom primi la fiecare Grup parlamentar câte un CD editat, mi se pare o restrângere.

Eu înțeleg, și această eventuală posibilitate de a citi proiectul bugetului pe site-ul Camerei Deputaților, care fie vorba între noi, în ultima vreme destul de mult, cu intervale destul de lungi, este nefuncțional, deci nu poate fi utilizat zile întregi.

Ca atare, dacă își propune cineva, că mai sunt și nebuni din aceștia de deputați să lucreze, să citească bugetul, de exemplu acum, mi se pare că se închide nu știu de ce. Sâmbătă și duminică nu există. Vă spun sincer că așa era, în ultima vreme și din când în când și când intrăm în sală nu este accesibilă această formă de urmărire a procesului legislativ pentru că se lucrează la programe.

Deci, acest comentariu măcar trebuia să fie făcut.

Cu speranța, dacă asta este propunerea dumneavoastră, măcar să funcționeze site-ul Camerei Deputaților 24 din 24 de ore.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 9 decembrie 2019, 17:59
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro