Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe apr. 2017 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului din 20 aprilie 2017 ora 11:00

3. Pentru informare:

Pentru informare: Domnul Liviu Dragnea:

Atunci o să vă supun la vot ordinea de zi.

Față de proiectul inițial, aprobat în precedenta ședință BPR, se completează cu cele două propuneri ale domnului Munteanu, respectiv Raportul SRR și ANRE.

De asemenea propunerea domnului Țuțuianu privind modificarea Hotărârii de funcționare a Comisiei de control parlamentar asupra SRI.

De asemenea ședința comună în care Președintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, va avea o alocuțiune în Plenul reunit.

Și, de asemenea, Proiectul de Hotărâre a Parlamentului pentru constituirea Comisiei speciale de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru clarificarea aspectelor ce țin de organizarea alegerilor din 2009 și rezultatul scrutinului prezidențial.

Supun la vot această propunere.

Cine este pentru?

Vă mulțumesc.

Sunt voturi împotrivă? Un vot împotrivă.

Abțineri? Nu sunt.

La ultimul punct?

Domnul Călin Popescu-Tăriceanu:

Nu, nu revenim. Doar vroiam să vă informez și, în același timp, să vă cer aprobarea de principiu, cred că nu aveți nimic împotrivă, ca la alocuțiunea pe care o va rosti președintele Comisiei Europene și, atenție, vizita dânsului este programată cu ocazia împlinirii a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, să îi invităm pe foștii președinți ai României și pe cei care au avut un rol relevant în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

Aceasta o vom face noi, în calitate de președinți. Cred că așa este normal - într-un astfel de moment aniversar să arătăm totuși aprecierea pentru cei care au făcut eforturi pentru aderarea României la Uniunea Europeană.

Vă mulțumesc.

Domnul Liviu Dragnea:

Vă mulțumesc.

Întrucât ordinea de zi a fost epuizată, declar această ședință închisă, și vă urez un week-end extraordinar, care începe mâine.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 17 ianuarie 2022, 18:09
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro