Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 12 martie 2018 ora 14:00

7. Proiectul Punctului de vedere al Biroului permanent al Camerei Deputaților cu privire la sesizarea formulată de un număr de 22 deputați aparținând Grupului parlamentar al Uniunii Salvați România și 2 deputați neafiliați, referitoare la neconstituționalitatea Hotărârii Parlamentului României nr. 11/2018 privind constituirea Comisiei parlamentare de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea activității directorului Serviciului de Protecție și Pază, domnul Pahonțu Lucian-Silvan, și a modului în care este posibil ca acesta să fi implicat instituția în activități care excedează cadrului legal de funcționare
aprobat consultă

Proiectul Punctului de vedere al Biroului permanent al Camerei Deputaților cu privire la sesizarea formulată de un număr de 22 deputați aparținând Grupului parlamentar al Uniunii Salvați România și 2 deputați neafiliați, referitoare la neconstituționalitatea Hotărârii Parlamentului României nr. 11/2018 privind constituirea Comisiei parlamentare de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea activității directorului Serviciului de Protecție și Pază, domnul Pahonțu Lucian-Silvan, și a modului în care este posibil ca acesta să fi implicat instituția în activități care excedează cadrului legal de funcționare Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Mai departe.

Proiectul punctului de vedere al Biroului permanent al Camerei Deputaților cu privire la sesizarea formulată de un număr de 22 deputați aparținând Grupului parlamentar USR și 2 deputați neafiliați, referitoare la neconstituționalitatea Hotărârii Parlamentului României nr. 11/2018 privind constituirea Comisiei parlamentare de anchetă a Senatului și Camerei, pentru verificarea activității directorului Serviciului de Protecție și Pază, domnul Pahonțu Lucian, și a modului în care este posibil ca acesta să fi implicat instituția în activități care excedează cadrului legal de funcționare.

Dacă sunt obiecțiuni la acest punct?

Vă rog.

Domnul Cristian-Gabriel Seidler:

O întrebare, vă rog.

Aș dori să știu care este departamentul, direcția, funcționarii care redactează efectiv aceste puncte de vedere, cu scopul de a le pune la dispoziție și argumente juridice suplimentare, în viitor desigur, față de acelea pe care le preiau dânșii de obicei și care sunt, hai să spunem, într-o anumită direcție politică, dincolo de argumentele juridice?

Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Din câte știu eu departamentul legislativ este cel care ne furnizează și ne pune la dispoziție astfel de informări.

Domnul Cristian-Gabriel Seidler:

Mulțumesc.

Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Da?

OK.

Avem obiecțiuni? Nu.

Cu trei voturi împotrivă, adoptat.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 4 decembrie 2021, 19:52
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro