Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2018 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 26 martie 2018 ora 14:00

8. Solicitare din partea doamnei deputat Gabriela Podașcă privind susținerea unei intervenții pentru marcarea Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului
amânată

Vorbitor: Mihălcescu Carmen-Ileana

Solicitare din partea doamnei deputat Gabriela Podașcă privind susținerea unei intervenții pentru marcarea Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Mulțumesc, domnule președinte.

Eu m-am uitat peste declarație, am citit-o. Jumătate, prima parte a declarației este, într-adevăr, o declarație care poate fi asumată, la un moment dat, de întregul Parlament, ținând cont de un subiect atât de sensibil; problema intervine însă acolo când ea este extrem de personală, ar suna mai degrabă ca o declarație politică care poate fi făcută dimineața, motiv pentru care rugămintea mea este să o întoarcem, pentru că ea ar trebui cumva refăcută în așa fel încât să sune a declarație citită în plenul Parlamentului, nu în sesiunea de Declarații politice.

Mulțumesc.

O întoarcem, rămâne termenul acela, că probabil o s-o refacă foarte repede, nu cred că e o problemă pentru Gabi, rămâne acel termen de... ziua în care se stabilește ca și propunere s-o citească și, până atunci, o redepune refăcută.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 4 decembrie 2021, 18:05
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro