Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe mar. 2019 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 25 martie 2019 ora 12:00

5. Scrisoare din partea domnului Viorel Ilie, Ministrul pentru relația cu Parlamentul, referitoare la proiectul de Lege pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (Plx 483/2018)
aprobată. Se înscrie pe Ordinea de zi sub rezerva primirii raportului, în data de 27.03.2019 consultă

Scrisoare din partea domnului Viorel Ilie, Ministrul pentru relația cu Parlamentul, referitoare la proiectul de Lege pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (Plx 483/2018) Domnul Florin Iordache:

Avem o scrisoare din partea domnului ministru Viorel Ilie, prezent aici, ministrul pentru relația cu Parlamentul, referitoare la proiectul de Lege pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului.

Domnul ministru propune și solicită urgentarea acestui proiect de lege pentru a evita impunerea sancțiunilor financiare.

Comisia pentru buget și Comisia juridică au fost sesizate să depună un raport comun.

Rog și eu președinții și birourile celor două comisii, juridica și bugetul, mâine avem ședință de comisii și, eventual, cele două comisii, dacă vom... eventual, puteți s-o puneți pe ordinea de zi; e pe ordinea de zi, sub rezerva primirii raportului.

Da, da, da! Nu, dar eu vă propun - pentru că aveți ședință a Comitetului liderilor - vă propun să fie, la solicitarea Guvernului, să fie propusă pentru miercuri, astfel încât, dacă avem mâine un raport de la cele două comisii, în plenul de miercuri să discutăm această inițiativă, tocmai pentru a evita eventualele sancțiuni financiare.

Dacă mai sunt alte intervenții?

Domnul Ministru, vreți să interveniți?

Numai puțin, stați puțin! Numai puțin! Că la noi e cu tehnică, aici! Vă rog.

Domnul Viorel Ilie:

Da. Mulțumesc.

Ați precizat ceea ce, de fapt, vroiam să solicit și eu: includerea pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, sub rezerva depunerii raportului.

Mulțumesc.

Domnul Florin Iordache:

Ok.

Dacă mai sunt alte intervenții?

Dacă nu, am aprobat.

Mergem mai departe.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 27 septembrie 2022, 14:02
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro