Ședințele Biroului permanent
Ședința curentă
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Biroul Permanent > Calendar sedințe dec. 2020 Versiunea pentru printare
Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din 17 decembrie 2020 ora 15:00

Vorbitor: Mihălcescu Carmen-Ileana

Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Am luat legătura.

Bună ziua dragi colegi!

Pe repede înainte.

Dacă aveți observații la ordinea de zi? Nu aveți observații la ordinea de zi.

.............................
Proiect de Decizie privind aprobarea tarifelor pentru publicarea actelor în Monitorul Oficial al României, părțile I-VII Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Avem pe primul punct, Proiect de decizie privind aprobarea tarifelor pentru publicarea actelor în Monitorul Oficial al României, părțile I-VII.

Noi trebuie să aprobăm, noi avem această competență de a aproba tarifele.

Dacă sunt observații? Nu sunt.

Adoptat.

.............................
Memorandum intern: Măsuri pentru desfășurarea activității reprezentantului permanent al Camerei Deputaților pe lângă Parlamentul European Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

2 - Măsuri pentru desfășurarea activității reprezentantului permanent al Camerei Deputaților pe lângă Parlamentul European.

Acesta trebuie să participe la activitățile Parlamentului European în perioada ianuarie - decembrie 2021.

Dacă sunteți de acord să se întâmple lucrul acesta? Nu aveți nicio obiecție.

Mulțumesc.

.............................
Memorandum intern: Proiect de iluminat arhitectural la nivelul fațadei imobilului Palatul Parlamentului Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

3 - Proiect de iluminat arhitectural la nivelul fațadei imobilului Palatului Parlamentului.

Bănuiesc că nu aveți nicio obiecție să se întâmple lucrul acesta?

Mulțumesc.

.............................
Scrisoare din partea domnului Nini Săpunaru, secretar de stat, Departamentul pentru Relația cu Parlamentul referitoare informarea Parlamentului asupra derulării procedurii scrise, la nivelul Consiliului Uniunii Europene, cu privire la Propunerea de regulament al PE și al Consiliului pentru modificarea Regulamentului (CE) nr. 428/2009 prin acordarea unei autorizații generale de export a Uniunii pentru exportul de anumite produse cu dublă utilizare din Uniune către Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

4 - Scrisoare din partea domnului Nini Săpunaru - Secretar de stat - Departamentul pentru relația cu Parlamentul, știți cine este Nini Săpunaru.

Referitoare la... e o informare a Parlamentului asupra derulării procedurii scrise la nivelul Consiliului Uniunii Europene, cu privire la propunerea de Regulament, ați citit, nu? Că ați primit oricum înainte de la domnul Stecoza toată ordinea de zi.

E vorba de modificarea unui regulament, autorizații de export.

Dacă aveți voi ceva obiecții? Nu aveți.

Vă mulțumesc.

Adoptat.

.............................
Memorandum intern: Preluarea în Serviciile Camerei Deputaților a personalului încadrat pe durată nedeterminată din cadrul Grupului parlamentar al PRO România și din cadrul Grupului parlamentar al PMP Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Și ultimul - Preluarea în serviciile Camerei Deputaților a personalului încadrat pe durată nedeterminată din cadrul Grupului parlamentar PRO și cel al PMP.

În care e propusă trecerea definitivă în structura serviciilor Camerei, cu acordul acestora, a personalului din respectivele grupuri.

Dacă aveți ceva obiecții? Sau vreți să interveniți? Nu cred că aveți.

Adoptat.

Eu vă mulțumesc foarte mult.

Vă doresc sărbători în liniște, vă mulțumesc tuturor pentru colegialitate și pentru cum ați fost și vă doresc sărbători liniștite!

Și ne vedem săptămâna viitoare.

Vă mulțumesc din suflet, la revedere!

.............................
Doamna Carmen-Ileana Mihălcescu:

Doamne ajută!

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 18 ianuarie 2022, 4:21
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro