COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 iulie 2019


primit de la domnul deputat Nicolae Daniel Popescu (Grupul parlamentar al USR)
Parlamentarii USR au discutat cu reprezentanții Biroului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului

Deputatul Daniel Popescu și senatorul George Dircă au avut, miercuri, o întrevedere cu reprezentanții Biroului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR). Parlamentarii USR au prezentat oficialilor europeni principalele îngrijorări privind sistemul electoral din România, dar și proiectele de lege depuse de Uniunea Salvați România pentru reformarea sistemului și pentru ca cetățenii români să poată vota mai ușor și să poată alege dintr-o paletă mai largă de opțiuni.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 iulie 2019


primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Medicii și pacienții suferă în fața incompetenței guvernului PSD-ALDE!

Sub regimul PSD, totul intră în disoluție. A venit rândul platformei informatice din sistemul de sănătate (PIAS), care reduce la minimum performanța actului medical. Motiv pentru care medicii au ajuns să protesteze, în condițiile în care platforma este în cea mai mare parte a timpului nefuncțională!

Vezi stirea

Scrisoare deschisă către Premierul României, Doamna Viorica Dăncila


În categoria Comunicat de presa 16 iulie 2019


primită de la doamna deputat Cristina Iurișniți (Grupul parlamentar al USR)
Doamna Ecaterina Andronescu trebuie să plece

Stimată Doamnă Prim-ministru,

Învățământul românesc sub guvernarea PSD-ALDE a avut enorm de suferit, în ciuda promisiunilor asumate în Programul de guvernare. Ați asigurat cetățenii acestei țări că educația va reprezenta o prioritate, însă politicile publice asumate de Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, au reprezentat piedici în calea reformei sistemului și, mai mult decât atât, au bulversat prin incoerență si neprofesionalism activitatea educațională din întreaga țară.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 15 iulie 2019


primit de la doamna deputat Elena Haratau (Grupul parlamentar al PSD)
Succes meritoriu al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene

Cele șase luni ale Președinției rotative a României la Consiliul Uniunii Europene au fost un real succes, certificând astfel, în fața întregii Europe, capacitatea de mobilizare și de respectare a angajamentelor luate a Guvernului PSD.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 15 iulie 2019


primită de la domnul deputat Nicolae Giugea (Grupul parlamentar al PNL)
Cuc se visează Apolodor din Damasc! Promite construcția Autostrăzii Sudului și poduri imaginare peste Dunăre, deși nu a construit nici măcar 1 metru din drumul expres Craiova-Pitești

Deputatul PNL Nicolae Giugea spune că o eventuală remaniere a ministrului transporturilor Răzvan Cuc ar reprezenta o mare ușurare pentru acesta și o palmă pe obrazul românilor, în condițiile în care în numai câteva luni Răzvan Cuc a făcut praf toate șantierele de infrastructură din România și nu a demarat niciun proiect nou:

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult