COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 22 octombrie 2020


primit de la domnul deputat Lucian Eduard Simion (Grupul parlamentar al PSD)
Aniversarea a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între România și Republica Socialistă Vietnam

Cu ocazia aniversării a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și Republica Socialistă Vietnam, Excelența Sa domnul Dang Tran Phong, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Socialiste Vietnam în țara noastră, a efectuat o vizită de lucru în judetul Neamț.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 22 octombrie 2020


primit de la doamna deputat Camelia Gavrilă (Grupul parlamentar al PSD)
Pachetul minim de servicii sociale – un demers legislativ necesar pentru siguranța și educația copiilor

Un recent demers parlamentar ilustrează preocuparea responsabilă pentru copii și nevoile sociale, educaționale ale acestora. A fost votat în Parlamentul României proiectul de lege ce a avut ca obiect de reglementare completarea Legii asistenței sociale nr.292/2011, care prevede implementarea unui pachet minim de servicii sociale pentru copii, pachet ce include servicii de bază și de informare în domeniul sănătății, educației și protecției sociale.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 22 octombrie 2020


primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Pe când aplicații inteligente pentru transportul public?

Deputatul PNL, Dumitru Oprea, a solicitat ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor informații privind măsurile avute în vedere pentru susținerea dezvoltării aplicațiilor inteligente pentru transportul public de persoane.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 22 octombrie 2020


primit de la președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr (Grupul parlamentar al PSD)
Deputatul Angel TÎlvăr a fost miercuri, 21 octombrie, gazda primei conferințe internaționale online a Parlamentului României pe tema traficului de persoane

Organizat de Grupul pentru combaterea traficului de persoane din Parlamentul României, evenimentul s-a desfășurat în sistem de videoconferință, din cauza restricțiilor aplicate pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 octombrie 2020


primită de la doamna deputat Oana-Mioara Bîzgan-Gayral (neafiliat)
Dragile și dragii mei,

După multe luni de frământări și cugetări, după ce am pus în balanță toate opțiunile pe care le am, după ce am analizat și re-analizat lucrurile, am ajuns la decizia de a încheia, pentru moment, parcursul meu parlamentar. Nu voi candida pentru un nou mandat.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult