INTERNSHIP LA CAMERA DEPUTAȚILOR

În categoria Anunțuri 01 august 2019

Au început înscrierile pentru programul de Internship la Camera Deputaților!

Camera Deputaților a deschis astăzi înscrierile pentru un nou program de internship, care se va desfășura în perioada 14.10 - 13.12.2019. Pe durata desfășurării internshipului, internii vor primi o indemnizație lunară de internship, iar perioada de activitate va fi considerată vechime în muncă.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 23 august 2019


primit de la domnul deputat Ion Ștefan (Grupul parlamentar al PNL)
Primăria Panciu recidivează și sufocă orașul cu deșeuri aruncate illegal

Pesediștii nu au teamă de nicio instituție a statului și își bat joc de cetățenii plătitori de taxe. La Panciu, primarul PSD Iulian Nica continuă să sfideze bunul simț și avertismentele Gărzii de Mediu Vrancea și dispune că mașinile de gunoi care colectează deșeuri din localitate să descarce la marginea orașului, în perimetre în care comisarii de mediu au stabilit sistarea și curățarea zonei.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 23 august 2019


primit de la vicepreședintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, doamna deputat Florica Cherecheș (Grupul parlamentar al PNL)
Încă un “NIMIC” de la Ministerul Educației

E trist! Școala începe în câteva zile, iar Ministerul Educatiei este complet nepregătit, din nou, devenind deja o obișnuință ca NIMIC-ul să însemne normal, pentru cei ce ne guvernează.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 22 august 2019


primită de la doamna deputat Mirela Furtună (Grupul parlamentar al PSD)
Votul românilor din diaspora

Votul românilor din străinătate a reprezentat un punct sensibil la ultimele runde de alegeri, când o parte dintre concetățenii noștri nu au putut să-și exprime dreptul constituțional la vot.

Vezi stirea

ANUNȚ DE PRESĂ
ACREDITAREA JURNALIȘTILOR ÎN SESIUNEA SEPTEMBRIE - DECEMBRIE 2019


În categoria Comunicat de presa 22 august 2019

Direcția comunicare și relații publice a Camerei Deputaților anunță că în perioada 12 august – 12 septembrie se primesc cererile de prelungire a acreditărilor permanente, precum și legitimațiile valabile în sesiunea anterioară, pentru aplicarea vizei care va permite accesul în instituție în sesiunea septembrie - decembrie 2019. Anexăm cererea tipizată de prelungire a acreditărilor permanente.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 21 august 2019


primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
PSD îngroapă și transportul feroviar

De la an la an, situația transportului feroviar de călători doar se agravează, în lipsa investițiilor din infrastructură, în vreme ce ne sunt servite minciuni pe bandă rulantă. Inclusiv răspunsurile la cele două interpelări pe care le-am adresat miniștrilor de la Transporturi, în 2018 lui Lucian Șova, iar în primăvara acestui an lui Alexandru-Răzvan Cuc, au fost lipsite de substanță și s-au dovedit a fi doar promisiuni deșarte.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult