COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 18 octombrie 2019


primit de la doamna deputat Maricela Cobuz (Grupul parlamentar al PSD)

România se află astăzi într-o situație fără precedent, în care nu se poate organiza examenul de rezidențiat, din cauza blocajului venit din partea președintelui Klaus Iohannis în a numi un ministru al Educației.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 18 octombrie 2019


primit de la domnul deputat Constantin Codreanu (Grupul parlamentar al PMP)
Deputat Constantin Codreanu: „Mulțumim Familiei Regale pentru reconcilierea istorică pe care o oferă poporului român”

Deputatul Constantin Codreanu, președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a transmis un mesaj în ziua repatrierii rămășițelor pământești ale Reginei Elena a României, calificându-l drept un gest de demnitate națională. Parlamentarul și-a exprimat recunoștința, atât față de Casa Regală a României, cât și personal față de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, pentru reconcilierea istorică pe care o oferă poporului român.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 18 octombrie 2019


primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Rezultatele programului „Pasarela“, aflat în sarcina Ministerului Muncii?

Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministerului Muncii și Justiției Sociale o solicitare privind uneia dintre măsurile destinate tinerilor, asumată de Guvernul demis, care a fost propusă prin „Programul Pasarela“.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 octombrie 2019


primit de la doamna deputat Elena Hărătău (Grupul parlamentar al PSD)
Asigurarea serviciilor medicale pentru persoanele fără venituri și fără medic de familie, în atenția deputatului PSD Bacău, Elena Hărătău

Deputatul PSD Bacău, Elena Hărătău, și-a îndreptat atenția spre situația persoanelor fără venituri și fără medic de familie, purtând în acest sens un dialog cu conducerea Ministerului Sănătății. Parlamentarul social-democrat s-a adresat ministrului Sorina Pintea, căreia i-a solicitat să-i prezinte modalitatea de asigurare a serviciilor medicale de bază pentru românii ajunși în aceste cazuri.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 17 octombrie 2019


primit de la doamna deputat Alina Teiș (Grupul parlamentar al PSD)

Doamna deputat Teiș Alina, membru în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport și membru în Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, amintește de ziua de 17 octombrie ca fiind Ziua Internațională pentru eradicarea sărăciei. O treime din populația României, respectiv 35,7%, este expusă la riscul de sărăcie sau excluziune socială, țara noastră figurând printre cele trei state membre ale Uniunii Europene cu cel mai mare procent din populație în această situație, alături de Bulgaria (38,9%) și Grecia (34,8%).

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult