COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 10 iulie 2020


primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Cum se poate asigura atât protejarea Rezervației Biosferei Delta Dunării, cât și accesul turiștilor în această zonă, în condiții civilizate?

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor informații privind măsurile avute în vedere pentru asigurarea protejării Rezervației Biosferei Deltei Dunării.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 10 iulie 2020


primită de la domnul deputat Bogdan Cojocaru (Grupul parlamentar al PSD)
Guvernul Orban sau guvernul iresponsabililor

Cel mai mare număr de cazuri de COVID-19 a fost înregistrat joi. Pe de o parte, PNL spune că poate nu toți cetățenii au fost responsabili și nu au luat măsurile necesare pentru a limita infectările. Însă, într-un astfel de domeniu nu poți lăsa la voia întâmplării aceste comportamente.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 10 iulie 2020


primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și Uniunea Europeană
privind participarea la Reuniunea online a Comisiei pentru probleme juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN) 9 iulie 2020

Doamna deputat Roberta Alma Anastase, Șefa Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), a participat, în ziua de 9 iulie 2020, la reuniunea desfășurată în sistem videoconferință a Comisiei pentru probleme juridice și politice a APCEMN.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 10 iulie 2020


primită de la doamna deputat Anișoara Radu (Grupul parlamentar al PSD)
Orban se laudă cu proiectele PSD

Vizita la Tulcea a premierului Ludovic Orban o cataloghez „logică” din punct de vedere electoral.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 10 iulie 2020


primită de la președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr (Grupul parlamentar al PSD)
Deputatul Angel Tîlvăr, președintele Comisiei pentru afaceri europene, își exprimă dezamăgirea față de adoptarea Pachetului pe Mobilitate: Un pachet injust, care va afecta considerabil activitatea transportatorilor români.

Votul pe care Parlamentul European l-a acordat ieri are toate șansele să însemne costuri semnificative și, în mod cert, va îngreuna activitatea transportatorilor români. Am sperat până în ultimul moment că semnalele de alarmă, luările de poziție sau amendamentele României și ale celorlalte țări din Estul Europei să fie luate în considerare la momentul votului.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult