DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 24 noiembrie 2020


primită de la doamna deputat Camelia Gavrilă (Grupul parlamentar al PSD)
Telemedicina în România – implicații și evoluții în actualul context pandemic
„Medicina este arta vindecării, care teoretic nu are nicio limită.” (Petre Țuțea)

Telemedicina, subiect dezbătut și analizat profund în ultima perioadă, a devenit oficială în România prin completarea Legii 95/2006, act legislativ ce vizează reforma în domeniul sănătății. Aceasta reglementează posibilitatea furnizării unor servicii medicale în regim de distanță, de către specialiștii din domeniul medical. Vorbim astfel de teleasistență medicală sau de tele-diagnostic.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 24 noiembrie 2020


primit de la doamna deputat Mihaela Huncă (Grupul parlamentar PRO România)
PRO România susține testarea națională ca principalul mod de luptă împotriva pandemiei. PRO România propune testare COVID-19 gratuită pentru toți românii!

Guvernul PNL insistă pe organizarea alegerilor parlamentare la termen. În acest timp, se închid orașe, iar școlile, restaurantele și piețele acoperite au fost deja închise.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 24 noiembrie 2020


primită de la doamna deputat Mirela Furtună (Grupul parlamentar al PSD)
Culmea campaniei PNL –să bagi țara în cea mai mare criză sanitară și să promiți investiții în sănătate

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, 23 noiembrie, că PNL își propune să construiască trei spitale regionale și alte 10 spitale județene, condiționat, evident, de votul românilor din 6 decembrie. Împreună cu primarul Bucureștiului, acesta a anunțat că au fost semnate contractele de finanțare pentru primele 10 spitale din Capitală.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 24 noiembrie 2020


primit de la doamna deputat Cristina Iurișniți (Grupul parlamentar al USR)
Privind întrevederea doamnei deputat Cristina-Ionela Iurișniți, președinta Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați și membră a Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, cu E.S. doamna Laurence Auer, Ambasador al Republicii Franceze în România Palatul Parlamentului, 23 noiembrie 2020

În urma invitației lansate, doamna deputat Cristina-Ionela Iurișniți, Președinta Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați și membră a Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, a avut o întrevedere, în data de 23 noiembrie 2020, la Palatul Parlamentului, cu E.S. doamna Laurence Auer, Ambasador al Republicii Franceze în România.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 23 noiembrie 2020


primită de la doamna deputat Elena Hărătău (Grupul parlamentar al PNL)
Un nou tronson al centurii Bacăului va fi dat circulației peste câteva zile

Primul-ministru Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, au inspectat zilele trecute stadiul lucrărilor la autostrada de centură a municipiului Bacău.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult