Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > APCEMN > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre
Comunicat de presa din 10 iulie 2020
COMUNICAT DE PRESĂ ^
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și Uniunea Europeană
privind participarea la Reuniunea online a Comisiei pentru probleme juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN) 9 iulie 2020

Doamna deputat Roberta Alma Anastase, Șefa Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), a participat, în ziua de 9 iulie 2020, la reuniunea desfășurată în sistem videoconferință a Comisiei pentru probleme juridice și politice a APCEMN.

În cadrul reuniunii Comisiei, doamna deputat Roberta Anastase a prezentat amendamentele la Regulamentul APCEMN înaintate de delegația României. Amendamentele României care au vizat aspecte tehnice au fost adoptate în unanimitate de parlamentarii APCEMN.
Cu ocazia acestei reuniuni, membrii Comisiei APCEMN au mai votat asupra proiectelor de Raport și de Recomandare cu tema ”Cadrul legislativ pentru realizarea proiectelor care conectează Europa și Asia (Inițiativa O centură – Un drum)”, au adoptat minuta celei de-a 54-a reuniuni a Comisiei care s-a desfășurat în Soci, Ucraina, în septembrie 2019 și au discutat cu privire la stabilirea următoarei reuniuni a Comisiei și a agendei de lucru.
Parlamentarii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la evoluția pandemiei de Covid-19 pe plan internațional și au reiterat încrederea că cetățenii fiecărui stat acționează responsabil încât situația să revină la normal cât mai curând.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 22 ianuarie 2022, 17:47
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro