Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > JPSG > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Grupul mixt de control parlamentar specializat al Europol
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generală afaceri externe și protocol
privind intervenția doamnei deputat Oana Florea, șefa Delegației române la Grupul mixt de control parlamentar specializat asupra activității Europol, la cea de-a șaptea reuniune a Grupului

Doamna deputat Oana Florea (PSD), șefa Delegației Parlamentului României la Grupul mixt de control parlamentar specializat asupra activității Europol participă, în perioada 28-29 septembrie, la cea de-a șapte reuniune a Grupului, care se desfășoară în sistem de video-conferință.

29 septembrie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea Delegației Parlamentului României la Grupul mixt de control parlamentar al Europol (JPSG) la o vizită de lucru la Delegația omoloagă a Parlamentului Finlandei (26-28 iunie 2019)

Delegația Camerei Deputaților ce a participat la acest eveniment a fost condusă de doamna deputat Oana Consuela Florea, Copreședintele Grupului JPSG și șefa delegației române. Vizita a avut loc în contextul apropierii de finalul Președinției române a Consiliului Uniunii Europene și implicit de finalul dimensiunii parlamentare a acesteia.

4 iulie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind participarea Delegației Parlamentului României la Grupul mixt de control parlamentar al Europol (JPSG) la o vizită de lucru la sediul Europol de la Haga, Olanda (3-4 iunie 2019).

Delegația Camerei Deputaților care participă la acest eveniment este compusă din doamna deputat Oana Consuela Florea, Copreședintele Grupului JPSG și șefa delegației române, și domnul deputat Corneliu Mugurel Cozmanciuc, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională. Vizita are loc în contextul invitației adresate de Directorul Executiv al Agenției Europol, doamna Catherine De Bolle.

4 iunie 2019 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 12 august 2022, 18:27
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro