Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
Links:
valentin.fagarasian@cdep.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2020-present > Chamber of Deputies > Valentin-Ilie Făgărășian > Press releases Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Valentin-Ilie Făgărășian (Grupul parlamentar al PNL)
"Parlamentar pentru o zi" – un program de succes pentru tinerii implicați în viața publică!

Mă bucur că am avut oportunitatea să lucrez cu o generație de tineri minunați, pasionați de activitatea parlamentară.

România are nevoie de o generație de tineri bine pregătiți, de aceea am organizat evenimentul "Parlamentar pentru o zi".
Evenimentul a fost un real succes. Tinerii au asimilat informații despre funcționarea Parlamentului și a administrației publice. Alături de președintele Camerei Deputaților, domnul Ludovic Orban, și de doi distinși profesori de științe politice, domnul Valeriu Antonovici și domnul Lucian Catrina, am organizat acest eveniment pentru tineri.
Țara are nevoie de oameni competenți. Cred că viitorul acestei țări stă în mâinile copiilor noștri. Din acest motiv vreau să dau șansa acestor tineri să primească un bagaj de cunoștințe pe care eu nu am avut ocazia să îl primesc la vârsta lor.
Responsabilitatea oricărui demnitar ar trebui să presupună și pregătirea generațiilor viitoare. Pe această cale vreau să invit orice tânăr care dorește să își facă vocea auzită alături de mine. Aștept mesajele voastre pe pagina de Facebook și la adresa mea de email info@valentinfagarasian.com
Urmează să organizăm evenimente similare în viitor, care vor fi publicate atât pe pagina mea de Facebook, cât și pe pagina Camerei Deputaților.
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania sunday, 5 february 2023, 17:29
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro