Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
nicu.falcoi@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Nicu Fălcoi > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Valentin-Ilie Făgărășian (Grupul parlamentar al PNL)
"Parlamentar pentru o zi" – un program de succes pentru tinerii implicați în viața publică!

Mă bucur că am avut oportunitatea să lucrez cu o generație de tineri minunați, pasionați de activitatea parlamentară.

România are nevoie de o generație de tineri bine pregătiți, de aceea am organizat evenimentul "Parlamentar pentru o zi".
Evenimentul a fost un real succes. Tinerii au asimilat informații despre funcționarea Parlamentului și a administrației publice. Alături de președintele Camerei Deputaților, domnul Ludovic Orban, și de doi distinși profesori de științe politice, domnul Valeriu Antonovici și domnul Lucian Catrina, am organizat acest eveniment pentru tineri.
Țara are nevoie de oameni competenți. Cred că viitorul acestei țări stă în mâinile copiilor noștri. Din acest motiv vreau să dau șansa acestor tineri să primească un bagaj de cunoștințe pe care eu nu am avut ocazia să îl primesc la vârsta lor.
Responsabilitatea oricărui demnitar ar trebui să presupună și pregătirea generațiilor viitoare. Pe această cale vreau să invit orice tânăr care dorește să își facă vocea auzită alături de mine. Aștept mesajele voastre pe pagina de Facebook și la adresa mea de email info@valentinfagarasian.com
Urmează să organizăm evenimente similare în viitor, care vor fi publicate atât pe pagina mea de Facebook, cât și pe pagina Camerei Deputaților.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 30 ianuarie 2023, 13:51
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro