Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
Legături:
gabrielaanghel.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Gabriela-Lola Anghel > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Președintele Executiv al Grupului Ecumenic de Rugăciune, domnul deputat Petru Andea (Grup PSD)

În zilele 21-22 octombrie 2015 a avut loc, la Palatul Parlamentului, sub înaltul patronaj al domnului deputat Valeriu Ștefan Zgonea, președintele Camerei Deputaților, Micul Dejun cu Rugăciune, organizat de Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României.

Evenimentul a cuprins o serie de manifestări, începând cu Micul dejun cu rugăciune din dimineața zilei de 22 octombrie și apoi cu o conferință internațională organizată în colaborare cu Mișcarea Creștină Politică Europeană – ECPM. Tema conferinței a fost „Spre Unitate în Diversitate”.
La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, din care peste 50 din diferite țări din Europa, Asia și America.
Micul dejun cu rugăciune a fost onorat de prezența unor reprezentanți ai bisericilor și cultelor din România, deputați și senatori, oameni de afaceri, profesori, oameni de cultură, reprezentanți ai unor ONG-uri și organizații de tineret etc. Lista participanților din străinătate a fost la fel de diversă, cuprinzând de la europarlamentari, membri ai parlamentelor naționale, lideri religioși, oameni de afaceri, reprezentanți ai unor ONG-uri, artiști etc.
Evenimentul se încadrează în sfera activităților de diplomație parlamentară, prilejuind participanților oportunitatea de a interacționa cu parlamentari și membri ai Guvernului, iar pentru oaspeții străini ocazia de a afla mai multe despre români și despre România.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 28 ianuarie 2023, 9:44
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro