Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2016-present (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
Links:
nicolae.georgescu@cdep.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2016-present > Chamber of Deputies > Nicolae Georgescu > Press releases Versiunea pentru printare

Nicolae GEORGESCU
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Nicolae Georgescu (Grupul parlamentar al PSD)

Miercuri, 6 martie 2019, în cadrul Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, a fost dezbătut pe fond proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 103/2018 pentru modificarea art.1 din Legea nr.49/1991 privind acordarea de indemnizații și sporuri invalizilor, veteranilor și văduvelor de război.

6 martie 2019 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Nicolae Georgescu (Grupul parlamentar al PSD)

Domnul deputat Nicolae Georgescu, membru în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport, a susținut, miercuri, 7 noiembrie, în plenul Camerei Deputaților o declarație politică prin care a anunțat noi reglementări pentru apărarea monumentelor istorice de patrimoniu.

8 noiembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Nicolae Georgescu (Grupul parlamentar al PSD)
Deputatul PSD Nicolae Georgescu anunță o nouă prerogativă cu ajutorul căreia Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic va putea contribui mai bine la creșterea relevanței sistemului de educație și formare profesională inițială în raport cu nevoile de dezvoltare socio-economică la nivel național, regional și local și a atractivității acestuia, în condițiile asigurării de șanse egale de dezvoltare personală și profesională a tuturor elevilor.

Nicolae Georgescu, membru al Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților, a afirmat în declarația politică de miercuri, 3 octombrie 2018, că lipsa forței de muncă devine gravă îndeosebi la nivelul personalului calificat, iar, prin ultima modificare a Hotărârii de Guvern nr.855/1998, s-a mai făcut un pas înainte în privința promovării învățământului profesional și tehnic. [...]

3 octombrie 2018 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania thursday, 20 february 2020, 16:03
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro