Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
mihai.lasca@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Mihai Ioan Lasca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mihai-Ioan Lasca (neafiliat)
”Refugiații sunt peste români în propria țară!”

”De la începutul înșelătoriei Covid românii au fost terorizați și hărțuiți sistematic de Guvernul unui președinte slugarnic care face prezența imediat la chemările stăpânilor din UE.

În ”pLandemie” românilor li s-a interzis să iasă din case, li s-a impus să poarte botniță pe față și au fost hărțuiți să se injecteze cu un ser experimental a cărui valabilitate s-a prelungit din pix. Șoferii profesioniști au fost hăituiți prin vămi de DSP și carantinați, iar foarte mulți români care s-au întors acasă de sărbători au fost și carantinați și amendați pe motiv că au uitat să completeze niște formulare aberante de intrare în propria țară. În continuare copiii sunt sufocați în școli cu cârpe pe față afectându-le grav dezvoltarea psiho-emoțională.
În tot acest scenariu mizerabil din România actuală, vedem cum ”războiul din Ucraina” alungă brusc orice temere legată de ”mortalul” covid pentru refugiați, dar nu și pentru români. Dintr-o dată, măsurile impuse după bunul plac al lui Arafat, cel mai mare dușman al Constituției României, nu mai sunt așa de importante în lupta imaginară cu un virus care i-a afectat mental, iremediabil aș spune, doar pe cei fricoși. Aceștia au acceptat să nu mai trăiască liber de teama de a nu muri! Existența fără libertate este sclavie.
În prezent, în România, a fi refugiat te scutește de tirania covidului, nu trebuie să stai în carantină, nu trebuie să fi vaccinat, nu trebuie să completezi niciun formular la intrarea în țară, nu trebuie să prezinți acte de identitate la vamă și nu ești amendat abuziv de vreun polițist slugarnic că nu porți botniță pe față. Prin aceste aspecte nu se confirmă decât ceea ce am spus încă de la începutul ”pLandemiei”: că înșelătoria covid are scopul doar de a sclavagiza oamenii! Iar pentru că înșelătoria nu a reușit globaliștii apelează la un alt plan, dar identic ca și metodă: adică inducerea fricii în continuare în rândul oamenilor.
Albert Einstein spunea că: ”Încrederea oarbă în autorități este cel mai mare dușman al adevărului.”, iar Machiavelli a scris: ”Cine controlează frica oamenilor, ajunge să le stăpânească și sufletele”.
Este de neacceptat ca românii să fie tratați de autorități sub nivelul unui refugiat asiatic, deoarece în jur de 90% dintre ei sunt asiatici și nu ucrainieni. Ce se ascunde în spatele acestor valuri de imigranți care se pretind a fi refugiați? Nimeni nu își dorește să fie refugiat, dar este absurd ca problemele românilor să fie ignorate de peste 30 de ani. Au murit români arși de vii în spitalele din România, dar Guvernul nu a declarat ”război” corupților și incompetenților din sistemul medical. Nu s-au găsit bani pentru spitale, dar acum s-au găsit bani pentru ajutoare în Ucraina în valoare de 3 milioane de euro conform presei scrise. Nu sunt împotriva refugiaților ucrainieni, însă prezența în număr foarte mare a imigranților asiatici sub pretextul războiului este îngrijorătoare.
Dacă în ”pLandemie” am fost mințiți că o să scăpăm dacă ne vaccinăm, oare acum ni se va spune că o să scăpăm dacă luptăm? Marea întrebare este: Împotriva cui să luptăm? Firesc ar fi să luptăm împotriva trădătorilor României!”, a precizat deputatul independent Lasca Mihai-Ioan.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 12 august 2022, 12:35
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro