Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
mihai.lasca@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Mihai Ioan Lasca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mihai-Ioan Lasca (neafiliat)
”Nimeni nu vrea război! Toți vor roadele războiului!”

”Darius Domcea, un eseist timișorean, a scris următoarele: ”Al treilea război mondial nu se va asemăna cu nimic cu primul și al doilea război mondial. El nu se va măsura în număr de vieți pierdute, ci în număr de vieți controlate, prin controlul informațiilor și al capitalurilor la nivel mondial.”

După ce covidul a ”expirat”, la fel ca și dozele de ser experimental cumpărate de cel mai incompetent Guvern al României, și nu mai poate fi folosit în inducerea fricii oamenilor, a venit momentul în care globaliștii și-au dat seama că lipsa fricii nu este bună deloc pentru control.
Un om fără frică trăiește liber, iar libertatea oamenilor nu este pe placul unor psihopați care au impresia că planeta Pământ este a lor. După ce și-au pus în aplicare ”plandemia covid”, cel mai mare experiment psihologic la nivel mondial, și-au dat seama că fără frică manipularea nu este posibilă. Așa că, văzând că oameni din ce în ce mai multe țări au protestat împotriva restricțiilor fără nici un temei medical sau logic, acești psihopați continuă cu inducerea fricii în mintea oamenilor.
Acum au ales ”varianta războiului” și nu este exclus să auzim cât de curând de la specialiștii sponsorizați că ”războiul” este o mutație a covidului. Revenind la subiectul actual, așa-zisul război din Ucraina, un război foarte așteptat de guvernanții care s-au obișnuit cu ordonanțe militare către cetățeni și cu încălcarea drepturilor constituționale, unii români încep să își dea seama că realitatea din teren este cu totul alta decât cea din televizor. Majoritatea presei a fost cumpărată în ultimii 2 ani terorizând românii cu covidul care putea intra și prin gaura cheii de la ușă, astfel că, pe bună dreptate, mulți încep să se întrebe de ce presa ar prezenta acum adevărul.
Doresc să vă precizez că în conformitate cu Convenția de la Haga din 1907, starea de război este precedată în mod necesar de un avertisment în formă de o declarație de război sau de un ultimatum rezonabil cu o declarație condiționată de război. Starea de război trebuie să fie comunicată imediat statelor neutre. Stimați colegi, vă întreb: De ce România trebuie să fie de partea cuiva și nu poate fi neutră? Pentru că ar supăra stăpânii celor din Guvern?
Până în prezent Rusia nu a emis o declarație de război și nimeni nu ne comunică motivele reale ale conflictului din Ucraina. Rusia este blocată și cenzurată în mediul on-line astfel că avem acces la o singură variantă a acestui ”război” cu imagini din jocuri video pe calculator. Ni se prezintă la televizor imagini cu așa-ziși refugiați, dar un prieten de-al meu a fost la un centru din București și a găsit peste 200 de pakistanezi și indieni și nici urmă de ucrainieni. Românii au suflet mare și au fugit înspre vămi cu scopul de a-i ajuta de ucrainienii neajutorați prezentați la televizor, dar când au ajuns acolo situația nu era tocmai adevărată și chiar li s-a spus să plece de acolo. Mulți ucrainieni s-au declarat turiști și nu au intenția să rămână în România. Arafat, acest individ prezent în toate și bun la toate, le spune românilor să nu ducă mâncare, și pentru prima dată acest individ nu mai pronunța cuvintele ”covid” sau ”vaccin”.
Manipularea trebuie să înceteze pentru că altfel vom fi târâți într-un real război în care scenariul a fost stabilit și doar de actori mai este nevoie, că spectatorii au locurile deja rezervate!”, a precizat deputatul independent Lasca Mihai-Ioan.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 13 august 2022, 5:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro