Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
mihai.lasca@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Mihai Ioan Lasca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mihai Ioan Lasca (neafiliat)
Suveranitatea României aparține Poporului Român! Rușine trădătorilor!

Pe zi ce trece România alunecă într-o criză economică evidentă și din avion. Doar Guvernul actual, trădător și incompetent, face ureche șută la strigătele de ajutor ale românilor. În schimb se preocupă foarte intens de cei veniți din Ucraina, o țară în care limba română a fost interzisă în educație.

Actualul Guvern al României aruncă cu bani în stânga și în dreapta pentru cei veniți din Ucraina, dar pentru bunăstarea românilor nu s-au găsit fonduri de peste 30 de ani. Cetățenii îmi trimit poze cu mașinile de lux ale celor veniți din Ucraina și mă întreabă pe bună dreptate: Unde este grija Guvernului pentru români?
Unii din așa-zișii ”refugiați” au asupra lor sume de bani ce depășesc milioane de euro și nu le pasă de compatrioții lor. În schimb Guvernul României vrea să-i înfieze și să le acorde un statut mai presus de români. Acest lucru este inacceptabil și este dincolo de limitele ajutorului umanitar, fiind o jignire a românilor.
Până nu demult, în jud. Bihor, mai precis în orașul Beiuș, benzina sau motorina se vindea cu 11 lei pe litru. Guvernul a fost foc și pară și a calmat pe moment spiritele, mimând controale și sancțiuni care nu și-au atins deloc scopul, asigurând românii că prețul nu va crește. Azi, benzina și motorina costă puțin peste 9 lei pe litru cam la orice stație de carburant, dar de această dată Guvernul tace chitic. O tăcere periculoasă ce mai adaugă o piatră la picioarele economiei care șchiopătează cam de un an de la lansarea plandemiei.
Dacă în plandemie Guvernul adopta lunar restricții care nu aveau nicio legătură cu vreun virus, ci cu libertatea românilor, acum Guvernul nu vrea să lupte cu criza economică care deja bate la ușile românilor. Acum Guvenul nu mai are inspirație să adopte măsuri anti-criză. Probabil că ”specialitatea” acestui Guvern incompetent este doar ”anti-libertatea” și vânzarea integrală a țării.
Se închid rând pe rând minele României și se duce pe apa sâmbetei speranța de a fi independenți energetic. Din nou, Guvernul nu se teme de acest fapt, în schimb s-a temut de moarte de un virus cu o mortalitate de sub 0,5%. Guvernul României nu se teme de criza economică, în schimb s-a temut să nu rămână fără seruri experimentale pentru români, cam vreo 7 doze pe cap de locuitor.
Mai nou, apar trădători care nu au nicio rușine să afirme că România trebuie să renunțe la suveranitatea națională în favoarea UE. Ei ar fi în stare să renunțe și la mamele lor pentru o pungă de arginți, dar să nu uite că avem o Constituție pentru care înaintașii noștri și-au dat viața și pe care noi am jurat după ce am fost validați în funcție.
În acel jurământ pe care l-am depus am spus cu toții că vom apăra suveranitatea României (art. 82 alin. 2 din Constituția României).
De asemenea, art. 2 alin. 1 din Constituția României prevede clar că suveranitatea națională aparține poporului român.
Să nu lăsăm trădătorii să vândă România!
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 13 august 2022, 5:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro