Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
mihai.lasca@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Mihai Ioan Lasca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mihai Ioan Lasca (neafiliat)
”Cine dă comenzi României? Rusia sau Uniunea Europeană?”

Următoarea declarație politică (titlu: ”Cine dă comenzi României? Rusia sau Uniunea Europeană?”) a fost susținută în cadrul ședinței Camerei Deputaților din data de 12.04.2022:

”Stimați colegi, cunoscuta Ileana Vulpescu, distinsă cu medalia Ordinului Național «Steaua României» , a spus despre poporul român: ”Dacă poporul ăsta va fi cândva șters de pe hartă, nu va fi nici fiindcă l-ar ocupa rușii, turcii, americanii, indienii, chinezii; ci din indolența, pasivitatea, lipsa de civism, din propria nepăsare și din complicitățile interne oferite oricărui inamic”.
Astăzi, aceste vorbe se potrivesc mai bine ca oricând. România a fost trădată de peste 30 de ani de cei care au condus-o și au pretins că vor fi salvatorii ei. Nici ziua de astăzi nu este deloc diferită de minciunile de după Revoluția din ’89. Ieri, unicul candidat la funcția de președinte al PNL, premierul Nicolae Ciucă, anunța momeli pentru români: 3.000 lei brut în agricultură și industria alimentară (mai exact și mai pe românește 1.774 lei în mână sau vreo 360 de euro), câteva milioane de euro pentru mediul privat (bineînțeles că pentru serurile experimentale care vor fi expirate în curând s-au alocat sume de ordinul sutelor de milioane) și diverse promisiuni bazate pe bani europeni din luna iulie 2022.
Mai pe scurt, tot ce este bun nu se va întâmpla de-ndată, ci va urma să se întâmple, un fel de morcov atârnat de-un băț în fața măgarului ca să ducă greul în spate fără să se plângă.
Azi, românii își dau seama că morcovul este minciuna permanentă și se întreabă pe bună dreptate ce ne-a adus bun Uniunea Europeană?
Oare cine ne-a călcat în picioare credința creștin ortodoxă prin impunerea acceptării ideologiei LGBT? Rusia sau UE?
Oare unde ajunge lemnul din pădurile României? În Rusia sau în UE?
Oare cine ne interzice să creștem porci în ogradă? Rusia sau UE?
Oare unde ajung profiturile uriașe ale companiilor multinaționale? În Rusia sau în UE? Oare cine a cumpărat la preț de fier vechi industria României? Rusia sau UE?
Oare cine ne-a șantajat să ne injectăm cu seruri experimentale în urma cărora au murit și încă mor oameni? Rusia sau UE?
Oare cine a impus protocoalele criminale în spitale din cauza cărora bolnavii cronici nu au primit serviciile medicale necesare? Rusia sau UE?
Orice război militar este și un război economic. Cine nu crede asta îl invit să ne spună despre cât de calde vor fi casele românilor în iarna următoare. Ucraina cumpără acum gaz din Ungaria, iar Ungaria cumpără gaz din Rusia. Alte țări au pus și vor pune proprii cetățeni și interesele naționale mai presus de jocurile economice ale unor profitori.
Toate sancțiunile impuse Rusiei de către UE s-au întors ca un bumerang împotriva propriilor cetățeni. Probabil că asta s-a dorit de la început pentru a continua instaurarea controlului asupra europenilor prin frică și șantaj. Există o vorbă care spune că nu oricine îți întinde o mână înseamnă că vrea să te și ridice.
Viitorul României aparține Patrioților! Așa să ne ajute Dumnezeu! ”, a precizat deputatul independent Lasca Mihai-Ioan.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 12 august 2022, 13:02
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro