Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
mihai.lasca@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Mihai Ioan Lasca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mihai Ioan Lasca (neafiliat)
România este în război de peste 30 de ani!

”Stimați colegi, ieri președintele țării ne-a informat că a aprobat intrarea, staționarea și operarea trupelor străine pe teritoriul României.


Noi, ca aleși ai poporului român avem datoria să reprezentăm românii și să ascultăm vocea lor.

Și vocea majorității românilor, în proporție de aproximativ 70%, este aceea că nu doresc implicarea României într-un război care este foarte mult pe placul actorului Zelenski, acest dansator pe tocuri cu pretenții penibile de ”erou ascuns în buncăr”.
Deși pare o coincidență, dar nu este deloc așa, aceiași 70% din români au refuzat să se injecteze cu seruri experimentale a căror achiziție face acum obiectul unui dosar penal deschis de DNA. Aceiași 70% din români nu au votat la alegerile parlamentare din anul 2020, scârbiți fiind de clasa politică care de 30 de ani vinde România bucată cu bucată.
Acum, aceiași 70% din români vor să trăiască în pace și nu să devină carne de tun pentru slugărnicia unor politicieni care se duc pe rând în vizite la dansatorul pe tocuri, micul Zelenski. Într-o democrație majoritatea, și nu minoritatea, decide, dar acest principiu este călcat în picioare de niște guvernanți trădători.
În timpul pLandemiei guvernanții mințeau cu nerușinare românii că vaccinul înseamnă normalitate, iar acum mint românii că războiul înseamnă lupta pentru pace. În prezent nimeni nu are voie să critice războiul dorit de micul Zelenski, așa cum în pLandemie nimeni nu avea voie să critice serurile experimentale care din păcate au ucis oameni.
De peste 30 de ani, românii se află deja într-un război cu guvernanții trădători, cu corupția din instituțiile statului, cu străzile pline de gropi din cartiere parcă bombardate, cu abuzurile forțelor de ordine care ar trebui să îi apere tocmai de abuzuri, cu cele mai mari facturi și prețuri din Europa raportat la nivelul de trai și lista ”războaielor” poate continua.
Aceste ”războaie” din interiorul României nu s-au dorit a fi rezolvate, în schimb, niște obedienți doresc să arunce românii într-un război benefic doar celor stau ascunși pe margine echipați cu veste antiglonț în lumina reflectoarelor doar pentru impresie artistică.
De peste 30 de ani românii așteaptă reconstrucția țării, dar trădătorii au tupeul să afirme că vor contribui financiar la reconstrucția Ucrainei. Unele orașe ale Ucrainei din timpul conflictului armat cu Federația Rusă arată mai bine decât unele orașe din România pe timp de pace.
John Kennedy, al 35-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, a rostit două propoziții care acum sunt uitate: ”Omenirea trebuie să pună capăt războaielor, altfel războaiele vor pune capăt omenirii!” și ”Să nu negociem niciodată cu frică. Dar să nu ne fie niciodată frică să negociem!”
Țări europene importante din punct de vedere economic negociază pentru cetățenii lor, în schimb trădătorii românilor încearcă să distrugă și ce a mai rămas în țară.
Între timp, micul Zelenski cere bani europenilor ca să ducă un război, refuzând negocierea și implicit pacea.
Viitorul României aparține patrioților! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a precizat deputatul independent Lasca Mihai-Ioan.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 12 august 2022, 11:37
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro