Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
mihai.lasca@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Mihai Ioan Lasca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mihai Ioan Lasca (neafiliat)
Cum va fi România fără UE și NATO?

Din ce în ce mai mulți români văd UE și NATO ca fiind niște pietre legate de gâtul României, niște pietre peste care nici apa nu trece din cauza slugilor care dintr-o eroare se află acum la conducerea țării.

Acești trădători au secătuit țara de toate resursele care se află pe și în pământul României, pământ apărat cu sângele străbunilor noștri și lucrat cu sudoare de dimineață până seara.
Cum ar fi România fără UE? În primul rând nu am mai exporta materie primă pentru ca să primim înapoi deșeuri la preț de lux. Înainte de UE am avut o industrie puternică prin care vindeam produse finite de cea mai bună calitate din Europa și nu vindeam materia primă pe bani de nimic. Aveam mii de întreprinderi în care lucrau milioane de oameni. Oameni care după Revoluția din ’89 au devenit specialiști prin toate țările Europei, neavând loc de incompetenții care acum se pretind mântuitorii țării.
Conducătorii de azi ai României sunt doar niște farisei fără Dumnezeu pentru care banul este religia lor, iar trădarea este învățătură de bază. Lemnul din pădurile României este efectiv furat din codrii țării sub ochii celor care ar trebuie să-l protejeze, iar pentru asta mai sunt și plătiți din banii românilor.
Sistemul medical este plin de ”erori în halate albe” și nu ”eroi în halate albe”, iar asta pentru că UE a impus românilor să se injecteze cu seruri experimentale. UE ne-a adus șantaj medical demonstrând că politica UE nu este foarte diferită de doctrina nazistă.
UE ne-a adus plastic în mâncare în timp ce bunicile sunt vânate mai ceva ca teroriștii pentru că vând o legătură de pătrunjel din grădină. UE ne-a adus anormalitatea în familie și ne explică că și bărbații pot naște, iar copiii noștri nu ar trebui să spună ”mamă” și ”tată”, ci ”părinte 1” și ”părinte 2”. Din păcate, aceste aberații sunt susținute de unii din USR și prezentate ca fiind ”modernism” și ”civilizație”, căzând într-un penibil evident.
Cum ar fi România fără NATO? România a fost cândva a opta putere militară a Europei, fiind pe locul 17 în lume. Armata Română avea aproape 400.000 militari activi, 6 milioane de militari rezerviști, 3.000 de tancuri și aproape 1.000 de avioane de luptă.
Acum, România se situează pe locul 38 și are 62.000 de militari activi și doar 50.000 de cadre în rezervă. Asta ne-a adus NATO: o renunțare la capacitatea militară cu complicitatea trădătorilor de țară pentru a fi carne de tun în diverse jocuri economice la nivel mondial! Reamintesc celor care îl admiră pe eroul din buncăr și dansatorul pe tocuri, micul Zelenski, că Federația Rusă este a doua putere militară a lumii. Reamintesc că actorul Zelenski nu dorește pace și dorește să implice cât mai multe țări într-un război pentru care deja emite facturi de plată Europei. Cu siguranță, această nesimțire a micului Zelenski nu va rămâne fără ecou câtă vreme acesta nu dorește să inițieze negocieri de pace.
Românii nu doresc implicarea României în război! Românii sunt de 30 de ani refugiați în propria țară și nici UE și NATO nu îi va ajuta cu adevărat!
Viitorul României aparține patrioților! Așa să ne ajute Dumnezeu!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 12 august 2022, 11:11
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro