Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
mihai.lasca@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Mihai Ioan Lasca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mihai Ioan Lasca (neafiliat)
Viitorul României aparține Patrioților!

Următoarea declarație politică (titlu: ”Viitorul României aparține Patrioților!”) a fost susținută în cadrul ședinței Camerei Deputaților din data de 31.05.2022:

”Stimați colegi, în acest moment România are o șansă să fie demnă așa cum era odinioară. Spun asta pentru că, de curând, a fost înființat Partidul Patrioții Poporului Român – Partidul P.P.R.
Poetul George Topârceanu spunea pe bună dreptate că: «A fi patriot nu e un merit, e o datorie. Numai cine nu socoate iubirea de Țară drept o datorie e în stare să se laude cu ea».
Poporul Român nu a purtat niciodată războaie de înrobire a altor popoare, ci a fost demn în fața Marilor Puteri. România este sabotată acum din interior de către niște trădători care nu cunosc iubirea de țară. Acești trădători sunt fideli stăpânilor și nu Poporului Român.
România are nevoie de conducători drepți, cu frică de Dumnezeu și de Popor. Are nevoie de politicieni pentru care onoarea este mai presus de avuție, iar Poporul Român este mai presus de funcții. Acel moment a sosit și mă bucur că românii au conștientizat că nu slugărnicia și frica sunt cele care asigură existența unei nații, ci curajul de a păstra vie demnitatea strămoșilor noștri, rădăcinile neamului românesc.
Partidul Patrioții Poporului Român va fi pentru români armonia și unitatea de care nu au avut parte de foarte multă vreme. Va fi un real sprijin și un adevărat scut împotriva trădătorilor. În vremea pandemiei, cel mai periculos experiment psihologic și medical din epoca modernă, românii au fost abuzați de către un Guvern obedient fără ca vreun partid să ia o atitudine fermă în acest sens. În prezent sunt vândute resursele aparținând românilor fără ca vreo forță politică să împiedice acest lucru.
Cei care trăiesc în România, indiferent de etnie, simt că unitatea este esențială în momentele tulburătoare și că țara în care locuiesc este casa lor. Se spune că speranța moare ultima, dar lupta este obligatorie. Fără luptă pierdem de două ori, prima dată pierdem lupta cu noi înșine din cauza fricii, iar a doua oară pierdem din cauza lașității.
Strămoșii noștri nu au fost nici fricoși și nici lași, ci au fost demni de respect pentru că s-au jertfit pentru Patria sfântă. Au fost oameni care au scris Istoria României cu sângele și jertfa lor.
Partidul Patrioții Poporului Român va reda românilor curajul de a lupta împotriva trădătorilor și speranța că soarta țării poate fi una măreață. Poporul român este suveran și așa va fi mereu.
Viitorul României aparține Patrioților! Să ajute Dumnezeu toți Românii!”, a precizat deputatul independent Mihai-Ioan Lasca.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 12 august 2022, 12:58
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro