Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
mihai.lasca@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Mihai Ioan Lasca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mihai Ioan Lasca (neafiliat)
Guvernul nu a cumpărat vaccinuri împotriva crizei economice!

De la începutul mascaradei pLandemiei, o grămadă de specialiști neagreați de Guvern au avertizat asupra faptului că așa-zisa ”pandemie” nu este gestionată corect și va cauza o criză reală economică.

Iată că acum, după 2 ani de manipulări prin frică, criza economică lovește România după ce Guvernul Câțu mințea frumos românii la televizor că avem cea mai mare creștere economică. Deși acum Guvernul este condus de PNL și PSD, cele mai mari partide politice, nu este capabil să găsească leac crizei economice, în schimb până nu demult se rosteau ”prostii cu fală”, de genul: ”ne vaccinăm și scăpăm”.
Criza economică îi afectează pe toți indiferent de câte doze și-au injectat sau nu, pentru că, nu-i așa?, la pompă sau la magazin ți se cer bani pentru combustibil și mâncare și nu coduri QR! Este evident care a fost scopul impunerii codului QR, respectiv acela de a subjuga și controla abuziv oamenii, iar criza economică actuală este rezultatul slugărniciei celor din Guvern care au cheltuit banii românilor pe vaccinuri atât de eficiente încât nimeni nu mai vrea să audă de doza patru.
În schimb, acum Guvernul nu aude strigătele românilor în ceea ce privește scumpirile care le afectează nivelul de trai. Thomas Jefferson, al treilea președinte al SUA, a spus: ”Când Guvernul se teme de popor este LIBERTATE, când poporul se teme de Guvern este TIRANIE!”
Acum în România este o tiranie guvernamentală fără precedent în ultimii 30 de ani care va ajunge în cel mai scurt timp să dea socoteală Poporului Român.
Acum 3 luni, în toată presa din România era prezentată știrea șoc cum că benzina s-a scumpit până la 11 lei pe litru la o benzinărie din jud. Bihor. Acum este 9 lei peste tot în țară, aproape dublu față de prețul dinaintea pLandemiei programate și Guvernul tace mâlc, fiind complice la jaful comandat de stâpânii din afară.
Poporul Român nu va uita că România a avut prima sondă de petrol din lume în 1857, cu 2 ani chiar înaintea SUA, iar în 1937 România deținea locul 7 în lume privind rezervele mondiale de petrol după URSS, SUA, Irak, Iran, Venezuela și Indiile Olandeze.
Câtâ vreme România va fi condusă de un Guvern trădător și obedient, Poporul Român va avea de suferit, vor avea de suferit generațiile următoare pentru că, după cum spunea geniul Mihai Eminescu, ”greșelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovați”. Una din greșelile criminale împotriva românilor a fost intrarea în UE.
Viitorul României aparține Patrioților! Așa să ne ajute Dumnezeu!, a precizat deputatul Lasca Mihai-Ioan.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 12 august 2022, 13:06
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro