Curriculum Vitæ
Activité parlementaire
2020-present (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
Liens:
marian.lazar@cdep.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2020-présent > Chambre des Députés > Ion-Marian Lazar > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mihai-Ioan Lasca (neafiliat)
5G – pericolul ce ne paște pe noi toți!

Următoarea declarație politică a fost susținută în cadrul ședinței Camerei Deputaților din data de 21.06.2022:

” Românii sunt îngrijorați pe bună dreptate despre așa-zisa ”lege 5G”, respectiv PLx. nr. 428/2021, pentru că efectele acestor radiații nestudiate îndeajuns pot provoca diverse boli grave și decese ființelor umane. Despre animalele care ne înconjoară nu vorbește nimeni pentru că globaliștii vor să mâncăm insecte în loc de carne și să bem apă de canal filtrată din dorința unui frustrat din adolescență.
Să nu uităm că tot pentru progresul științei foarte mulți oameni au picat în capcana serurilor experimentale ucigașe, iar acum regretă enorm. Să nu uităm că în perioada mascaradei covidiene, în timp ce oamenii stăteau în case pentru a fi responsabili cică, se instalau de zor și cu o grabă fantastică antene 5G, iar acum această tehnologie nedovedit a fi inofensivă pentru viața umană și animală este prezentată ca fiind soluția salvatoare pentru a progresa. Aceste argumente sunt doar minciuni pentru ca sataniștii să continue cu tentativele de control total asupra oamenilor și asupra vieții private.
Tot de curând s-a vorbit și despre portofelul digital, un fel de cod de bare ambalat frumos, adică aceeași Mărie, dar cu altă pălărie. Oare de asta are nevoie omenirea acum? De 5G? De promisiuni privind transferuri de date cu găleata? Ce să își transfere țăranul român care aduce în piață mâncare naturală? Făcând o glumă, aș fi de acord cu această lege toxică la propriu dacă românii ar putea să transfere politicienilor sentimentele pe care le trăiesc atunci când merg la cumpărături și nu le ajung banii pentru traiul zilnic, atunci când merg la pompă și își dau seama de ce statul în casă în perioada minciunii covid nu a fost o idee deloc bună sau atunci când deschid plicurile cu facturile la utilități!
Înainte de 5G românii au nevoie de politicieni sinceri care să respecte Poporul Român și România, au nevoie de salarii decente și de multe alte lucruri care asigură o viață liniștită.
Așa cum peste 70% din români au refuzat serurile experimentale ucigașe numite în mod mincinos vaccinuri, așa cum același procent de români nu au fost de acord cu susținerea dansatorului pe tocuri din Ucraina, micul Zelensky, la fel și acum, peste 70% din români refuză să fie cobai într-un experiment digital numit 5G, un experiment periculos pentru sănătate, pentru animale și mediul înconjurător. Un experiment criminal pentru care nimeni nu îți asumă răspunderea, la fel ca și în cazul serurilor fără număr care promiteau libertate și nu sănătate.
Avem obligația de a fi în serviciul Poporului Român și avem datoria de a ne îndeplini cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de Români. Legea 5G este o lege prin care se urmărește încălcarea drepturilor fundamentale ale omului și are legătură doar cu interese ascunse și negre ale unor psihopați care urmăresc prin slugile lor să obțină controlul fără limite asupra vieții oamenilor. O lege trebuie să fie un sprijin, și nu o condamnare la a fi cobai.
Dacă vă pasă de voi, de familiile voastre și de românii care v-au ales nu votați legea 5G!
Viitorul României aparține Patrioților! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a precizat deputatul Lasca Mihai-Ioan.
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mardi, 6 décembre 2022, 16:48
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro