Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-prezent (sen.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Eleonora-Carmen Hărău > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Apelul este lansat, în primul rând, investitorilor hunedoreni: "Cred cu toată tăria că și pentru cea de-a doua ediție a campaniei , investitorii din municipiul Hunedoara îmi vor fi alături. Și cu acest prilej, doresc să le mulțumesc anticipat acestor oameni deosebiți care investesc și în viitorul acestei țări și care conștientizează că nu vor risca pierderi dacă vor îmbrăca, vor încălța și vor cumpăra rechizite unor copii din categoriile cu risc de abandon școlar”, a declarat deputatul hunedorean.
Copiii care nu încep școala vor porni pe un drum al lipsei de șansă socială. Statisticile dovedesc că doar 8% dintre ei vor mai relua cursurile școlare. Măsurile luate până acum de instituțiile competente pentru sprijinirea și supravegherea elevilor, combaterea absenteismului și întărirea colaborării între școală și familie vor da rezultate doar peste câțiva ani. Pentru o rezolvare imediată a acestei probleme majore este nevoie de creșterea implicării proactive a tuturor factorilor responsabili: politicieni, cadre didactice și investitori , pentru a combate abandonul școlar. Profesorii ar putea fi susținuți să găsească soluții pentru creșterea integrării elevilor pentru o mai bună comunicare cu ei și cu părinții acestora și să implice elevii în activități extracurriculare și de consiliere. Dificultățile materiale cu care se confruntă familiile numeroase, lipsite de resurse, ce au probleme în a asigura îmbrăcămintea adecvată tuturor copiilor pot fi ajutate de către oamenii de afaceri care au aceste posibilități.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 12 noiembrie 2019, 22:42
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro