Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Ovidiu-Cristian Iane > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Luni, 3 iunie, delegația s-a întâlnit cu dl. Keith Vaz, președintele importantei comisii din Camera Comunelor care controlează ministerul britanic de interne. Au fost abordate, punctual, probleme ale românilor stabiliți in UK și solutii pentru rezolvarea lor. În semn de apreciere pentru modul în care dl. Keith Vaz înțelege, susține și se implică în abordarea problemelor românilor din Marea Britanie, șeful delegației noastre, deputatul PNL Mircea Dolha, i-a înmânat oficialului britanic o plachetă din partea Camerei Deputaților. "Președintele Comisiei pentru Afaceri Interne din Camera Comunelor, dl Keith Vaz, a dat asigurări că sprijină deschiderea pieței muncii britanice pentru români, începând cu 1 ianuarie 2014" - a dat o veste îmbucurătoare liberalul Mircea Dolha.
Astăzi, 4 iunie, delegația română se va întâlni cu membri ai Grupului parlamentar de prietenie cu România și cu alți membri din Camera Lorzilor și Camera Comunelor. Întâlnirea va fi precedată de un dejun de lucru pe care Lord (John Quentin) Davies of Stamford (președintele Grupului parlamentar de prietenie cu România din Camera Lorzilor) îl oferă domnului deputat PNL Mircea Dolha și Excelenței Sale Domnul Ion Jinga (Ambasador extraordinar și plenipotențiar în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord).
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 10 aprilie 2021, 18:28
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro