Natalia-Elena INTOTERO
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru politică externă
Președintele Comisiei pentru politică externă, domnul Borbély László, împreună cu doamna Natalia Elena Intotero și domnul Vlad Gheorghe Nistor, vicepreședinți ai Comisiei, au avut o serie de întrevederi cu domnul Galust Sahakyan, președintele Adunării Naționale a Republicii Armenia, cu domnul Artak Zakaryan, președintele Comisiei pentru politică externă din Adunarea Națională, precum și cu dl Karen Nazaryan, ministru adjunct al afacerilor externe, în programul vizitei oficiale, pe care aceștia o efectuează în Republica Armenia, în perioada 21 – 23 septembrie.
22 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru politică externă

In perioada 21-23 septembrie a.c. o delegație a Comisiei pentru politică externă efectuează o vizită oficială în Republica Armenia.

21 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Vicepreședinta Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, doamna deputat Natalia Elena Intotero, a primit în cursul zilei de azi o delegație parlamentară coreeană, condusă de domnul Ahn Hong Joon, președintele Comisiei pentru afaceri externe, comerț și reunificare din Adunarea Națională a Republicii Coreea. La întrevedere au mai participat membri ai grupului român de prietenie dintre cele două state.

26 martie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Natalia Intotero (Grup PSD)

O delegație a Parlamentului României, condusă de Natalia Intotero, vicepreședinta Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților, a efectuat o vizită oficială la Ankara, în perioada 18-22 martie 2013.

25 martie 2013 detalii