Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Ilie Dan Barna > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primit de la viceliderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Dan Barna
Viceliderul Grupului parlamentar al USR, Dan Barna, întâlnire cu deputații La Republique En Marche

Viceliderul Grupului parlamentar al USR, Dan Barna, împreună cu deputatul de Ilfov, Cornel Zainea, au primit joi, 31 mai, vizita unei delegații din Adunarea Națională franceză, condusă de doamna Coralie Dubost, deputat din partea La Republique En Marche, și domnul Vincent Bru, deputat din partea MoDem.

Întrevederea s-a înscris în misiunea delegației franceze de raportare a situației din România cu privire la statul de drept, discuțiile concentrându-se pe situația justiției din România.
„Vizita de astăzi a celor doi deputați francezi arată o dată în plus faptul că ce fac astăzi PSD și ALDE în România nu trece neobservat. Îngrijorarea referitoare la modul în care statul de drept se prăbușește efectiv în România este evidentă și nu doar în Franța sau la Bruxelles. Faptul că s-a discutat inclusiv despre ce pot să facă Uniunea Europeană și statele membre ca să oprească masacrul justiției din România demonstrează, fără urmă de îndoială, că actualul guvern ne transformă într-un stat problemă la nivel european, iar cei care vor avea de suferit sunt, în primul rând, cetățenii români”, a declarat la finalul întâlnirii domnul deputat Dan Barna.
Cei doi deputați francezi și-au manifestat interesul și îngrijorarea cu privire la schimbările recente în justiția din România și au exprimat aprecieri referitoare la activitatea USR.
Uniunea Salvați România arată încă o dată că este partidul cel mai pro-european din România și că acest lucru transpare inclusiv în spațiul comunitar.
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mardi, 30 novembre 2021, 23:39
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro