Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
Legături:
www.lilianaminca.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Liliana Mincă > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PSD)

În aceste tragice momente care au zguduit România, îmi exprim consternarea și profunda durere față de cele întâmplate în ziua de 30 octombrie în clubul Colectiv din București, și transmit compasiunea mea pentru familiile celor decedați precum și pentru cei răniți aflați pe patul de suferință.

Le sunt alături familiilor îndurate și plâng împreună cu ele, căci în fața unei asemenea imense dureri doar solidaritatea umană rămâne!
Dumnezeu să îi odihnească pe cei dispăruți, familiilor să le dea putere, iar celor răniți le doresc însănătoșire cât mai grabnică!
Îmi exprim, de asemenea, recunoștiința față de cadrele ISU și de medicii care s-au luptat și se luptă să salveze viețile răniților.
În acest context voi face toate demersurile, în cadrul comisiei de specialitate în care activez, pentru revizuirea cadrului legislativ privitor la spațiile destinate evenimentelor culturale, artistice și sportive.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 4 octombrie 2022, 23:08
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro