Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
Legături:
www.lilianaminca.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Liliana Mincă > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PSD)

Marți, 10 noiembrie, în ședința Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaților, cu prilejul audierii în comisie a doamnei Laura Georgescu, i-am solicitat demisia din funcția de președinte al Consiliului Național al Audiovizualului.

Motivul pentru care am solicitat demisia doamnei Laura Georgescu este acela că președintele CNA nu a dispus sancțiuni pentru posturile de televiziune care au difuzat imagini neblurate, imagini interzise prin lege, de la locul tragediei petrecute în Clubul Colectiv.
Mai mult de atât, prin nedispunerea de sancțiuni, doamna Laura Georgescu a permis televiziunilor să încalce grav Legea Audiovizualului.
De asemenea, în cadrul ședinței comisiei, am solicitat și demisia doamnei Irina Radu din funcția de Director General interimar al SRTV, pentru lipsa de reacție rapidă a televiziunii publice în cazul tragediei de la Clubul Colectiv.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 27 noiembrie 2022, 8:11
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro