Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
Legături:
www.lilianaminca.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Liliana Mincă > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Liliana Mincă (Grup PSD)

În urma dezvăluirilor făcute de doamna Fica Marcela-Simona, cunoscută pe Facebook sub numele de Raisa Ekaterina Ivatenko, precizez că la data de 05.01.2016 a fost încheiată convenția civilă de colaborare între cabinetul meu parlamentar și doamna Fica Marcela-Simona - în funcția de referent. La data de 26 mai 2016, am încetat colaborarea.

^

Precizez că nu am cunoștință despre alte funcții deținute de aceasta în afara celor menționate în CV-ul prezentat la angajare și nici despre studii pe care dânsa le-ar fi efectuat în afara țării, întrucât doamna Fica a prezentat la angajare diploma de bacalaureat, făcând dovada faptului ca este absolventa Liceului industrial nr.2 din localitatea Caracal, județul Olt.
Am aflat din presă despre funcțiile și informațiile pe care aceasta pretinde că le deține, fiind la rândul meu surprinsă de cele citite.
De asemenea, precizez că sunt indignată de amploarea și consecințele afacerii Hexi Pharma și solicit tuturor instituțiilor abilitate să se sesizeze și să stabilească vinovații pentru ca pe viitor astfel de evenimente reprobabile să poată fi evitate.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 4 octombrie 2022, 22:36
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro