Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Cristinel Romanescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Cristinel ROMANESCU
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Cristinel Romanescu (Grupul parlamentar al PNL)

Fac un apel la ministrul Tineretului și Sportului, doamna Ioana Bran, la responsabilitate și mai multă implicare în problemele cu care se confruntă salariații instituției pe care o conduce. De mult prea mult timp, angajații MTS protestează din cauza modului în care li s-a aplicat Legea salarizării 153/2017 și nu a fost luată nicio măsură concretă.

7 august 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Cristinel Romanescu (Grup PNL)
PSD calcă în picioare democrația și face din primari cerșetori la ușa puterii politice

România este tot mai aproape de o dictatură parlamentară. PSD ignora democrația și elimina orice dezbatere legată de legile pe care le adoptă Parlamentul. Practic ”mașina de vot” aflată la dispoziția lui Liviu Dragnea și a aliaților săi politici trece orice lege fără o minimă dezbatere sau analiză, punând în pericol relațiile internaționale ale României și dezvoltarea țării.

19 decembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Cristinel Romanescu (Grup PNL)
S.O.S. - Învățământul românesc!

Ceea ce înseamnă educația ca pilon de bază al societății ar trebui să fie deja un fapt cunoscut și evident pentru toată lumea, dar mai cu seamă pentru clasa politică.

6 septembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Cristinel Romanescu (Grup PNL)
Am aflat cu stupoare din presa locală buzoiană că "mulțumită demersurilor făcute de Marcel Ciolacu, viceprim-ministru și președinte PSD Buzău, la Ministerul Educației s-a aprobat ca elevii de la o școală și de la un liceu din Buzău să beneficieze de o masă caldă pe zi în anul școlar următor. Au fost alese Școala nr.12 și Liceul Sportiv, ambele din cartierul Micro XIV. Deocamdată este un program-pilot."
24 august 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Cristinel Romanescu (Grup PNL)

Vă atrag atenția asupra unei probleme referitoare la finanțarea activității structurilor sportive locale. Astfel, prin Legea nr. 171/2015, publicată în Monitorul Oficial nr. 480/2015 s-a modificat lit. b) al art. 181 din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000 și se prevede că: “finanțarea activității structurilor sportive locale constituite ca structuri nonprofit în condițiile legii, participante la competițiile sportive locale, regionale, naționale și internaționale, organizate în conformitate cu statutul și regulamentele federațiilor sportive naționale pe ramură de sport, în baza contractelor și a programelor sportive ale acestora care prevăd promovare, selecție, participare, pregătire, organizare de competiții și evenimente sportive.

28 februarie 2017 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 5 februarie 2023, 9:39
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro