Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
2000-2004 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Gheorghe-Eugen Nicolăescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

În perioada în care Partidul Național Liberal a deținut portofoliul Sănătății, am inițiat un proces amplu și profund de reformă prevăzut în Programul de guvernare, program care a întrunit acordul politic al foștilor noștri parteneri de la guvernare și pe care le susținem în continuare, chiar dacă acum ele au fost abandonate.
Nu este o soluție să te prefaci că problemele din sistem nu există și nici să amâni la nesfârșit implementarea unor soluții concrete și corecte într-un domeniu care reclamă o reformă radicală și care nnu mai suportă nicio întârziere.
Investiția în sănătate este o investiție în oameni, în societate și în viitorul ei, iar politicile liberale pe care le-am gândit noi înseamnă o folosire eficientă și corectă a banilor publici acolo unde trebuie și unde este nevoie.
Sănătatea ar trebui să fie dincolo de orice jocuri politicianiste și facem un apel la actuala guvernare să își respecte angajamentele și să trateze cu prioritate adevăratele necesități și probleme ale românilor.
De Ziua Mondială a Sănătății PNL asigură cetățenii români că va întreprinde toate demersurile potrivite ca sistemul sanitar românesc să se schimbe cât mai repede și numai în folosul oamenilor, al respectării demnității profesiei de medic și asistent medical.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 28 ianuarie 2020, 5:41
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro