Curriculum Vitae
Press releases
Statements and speeches
Parliamentary activity
2016-present (dep.)
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
2000-2004 (dep.)
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Gheorghe-Eugen Nicolăescu > Press releases Versiunea pentru printare

În noul proiect de Cod Fiscal lansat în dezbatere publică, Guvernul Ponta recunoaște enormitatea greșelilor făcute în timpul propriului act de guvernare. Ceea ce propune Victor Ponta este și de această dată o simplă promisiune și o nouă dovadă de ipocrizie, vânzând cetățenilor iluzia reducerilor de taxe și impozite pentru o perioadă în care oricum nu va mai guverna.
Relaxarea fiscală nu este credibilă în condițiile în care PSD a fost campionul introducerii de taxe noi și impozite majorate cu care a sufocat mediul de afaceri și a redus puterea de cumpărare a românilor.
PNL a finalizat capitolul Fiscalitate din viitorul Program de Guvernare pe care îl va supune dezbaterii publice, așa cum s-a angajat, cu responsabilitate și seriozitate față de mediul de afaceri și cetățeni. Astfel, informăm publicul larg că programul fiscal al PNL este complet diferit în sensul că o reducere de fiscalitate se va regăsi într-o regândire din temelii a sistemului spre deosebire de promisiunile false ale PSD.
Această Revoluție fiscală pe care PNL o pregătește are la bază predictibilitatea, claritatea, debirocratizarea și eficientizarea sistemului, astfel încât mediul de afaceri să asigure o creștere economică anuală de minim 5%.
Ne propunem, de asemenea, să introducem o cotă redusă de TVA pentru toate alimentele și pentru alte produse, astfel încât prin această măsură să se asigure creșterea consumului intern, ca factor de stimulare a creșterii economice alături de investiții și de creare de noi locuri de muncă.
Avem convingerea că promisiunile PSD sunt produse expirate în care nu mai crede nimeni, așa cum nu mai crede nimeni în Victor Ponta!
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania wednesday, 19 february 2020, 4:26
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro