Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Declarations
Activité parlementaire
2016-present (dep.)
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
2000-2004 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Gheorghe-Eugen Nicolaescu > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

În noul proiect de Cod Fiscal lansat în dezbatere publică, Guvernul Ponta recunoaște enormitatea greșelilor făcute în timpul propriului act de guvernare. Ceea ce propune Victor Ponta este și de această dată o simplă promisiune și o nouă dovadă de ipocrizie, vânzând cetățenilor iluzia reducerilor de taxe și impozite pentru o perioadă în care oricum nu va mai guverna.
Relaxarea fiscală nu este credibilă în condițiile în care PSD a fost campionul introducerii de taxe noi și impozite majorate cu care a sufocat mediul de afaceri și a redus puterea de cumpărare a românilor.
PNL a finalizat capitolul Fiscalitate din viitorul Program de Guvernare pe care îl va supune dezbaterii publice, așa cum s-a angajat, cu responsabilitate și seriozitate față de mediul de afaceri și cetățeni. Astfel, informăm publicul larg că programul fiscal al PNL este complet diferit în sensul că o reducere de fiscalitate se va regăsi într-o regândire din temelii a sistemului spre deosebire de promisiunile false ale PSD.
Această Revoluție fiscală pe care PNL o pregătește are la bază predictibilitatea, claritatea, debirocratizarea și eficientizarea sistemului, astfel încât mediul de afaceri să asigure o creștere economică anuală de minim 5%.
Ne propunem, de asemenea, să introducem o cotă redusă de TVA pentru toate alimentele și pentru alte produse, astfel încât prin această măsură să se asigure creșterea consumului intern, ca factor de stimulare a creșterii economice alături de investiții și de creare de noi locuri de muncă.
Avem convingerea că promisiunile PSD sunt produse expirate în care nu mai crede nimeni, așa cum nu mai crede nimeni în Victor Ponta!
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie samedi, 22 février 2020, 16:39
Téléphone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro