Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Constantin Șovăială > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Constantin Șovăială (Grup PNL)
Guvernul lui Dragnea trebuie să abroge ordonanțele și să plece acasă!

Parlamentarii Partidului Național Liberal vor folosi toate metodele și armele legale de care dispun pentru a stopa efectele fărădelegilor făcute de Guvernul-slugă! Am semnat o moțiune de cenzură, vom face întrebări și interpelări, atragem atenția tuturor autorităților statului de abuzurile făcute de Guvernul pesedist.

Ceea ce a făcut Guvernul este echivalent cu ÎNALTĂ TRĂDARE și trebuie trași la răspundere responsabilii. Pachetul de legi plecat noaptea de la Palatul Victoria sunt făcute cu dedicație. Să fie foarte clar, Liviu Dragnea este beneficiarul acestor acte normative!
Îmi doresc ca în România să existe un echilibru instituțional și nimeni să nu fie mai presus de lege. Au mai rămas opt zile până când în România va fi legalizat furtul, iar democrația va dispărea. Din păcate, fiecare zi care trece este un rău adus României.
În urma manifestațiilor de aseară, Partidul Național Liberal cere instituțiilor statului clarificarea în legătură cu evenimentele petrecute. Nu trebuie să ne jucăm cu viața cetățenilor și nu ne dorim ca PSD să încurajeze violențele . Vocea oamenilor din stradă este foarte importantă și ar trebui să se țină cont de dorința lor și nu de interesul unor oameni politici.
Partidul Național Liberal somează Guvernul să retragă Ordonanțele de Urgență și să demisioneze! Ne dorim un front comun între cetățeni, politicieni corecți și instituțiile statului pentru a păstra democrația și lupta împotriva corupției. Totodată, Partidul Național Liberal cere demisia de onoare a Ministrului Afacerilor Interne, pentru că a pus în pericol viața a peste 100.000 de protestatari pașnici.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 5 februarie 2023, 7:20
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro