Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2008-2012 (dep.)
www.lucianbode.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Lucian Nicolae Bode > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Lucian Nicolae BODE
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Gazoductul BRUA - un element important în asigurarea securității energetice a României

Camera Deputaților a adoptat marți, 20 septembrie, cu unanimitate de voturi Propunerea legislativă privind măsurile necesare implementării proiectului de dezvoltare pe teritoriul României a Sistemului de Transport Gaze Naturale pe coridorul conductei de transport Bulgaria-România-Ungaria-Austria (BRUA).

20 septembrie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Lucian Nicolae Bode (Grup PNL)
PNL vine în sprijinul cetățenilor care solicită acte doveditoare ale drepturilor la pensie

Astăzi, în plenul Camerei Deputaților, a fost adoptată cu majoritate de voturi propunerea legislativă pentru modificarea și completarea alin.(1) al art.3 din Ordonanța Guvernului nr.71/2002 privind organizarea și funcționarea serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat de interes local (Pl-x 772/2015), pe care am inițiat-o alături de alți colegi liberali.

3 februarie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Carmen Hărău și domnul deputat Lucian Bode vor susține astăzi, 18 noiembrie, începând cu ora 13.00, declarații de presă pe teme din domeniul energiei (nivel P1, locația în care se desfășoară briefingurile Biroului permanent).

18 noiembrie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Lucian Bode (Grup PNL)
Măsura de exceptare a companiilor energo-intensive de la plata unui număr de certificate verzi pusă sub zodia ambiguității de către Guvernul României

La mai bine de un an de la adoptarea Hotărârii de Guvern prin care statul român acordă un sprijin în valoare de 750 de milioane de euro marilor companii consumatoare de energie, autoritățile nu au făcut încă publică lista nominală a companiilor care au primit acceptul pentru exceptarea de la plata unei părți din numărul de certificate verzi aferent cotei obligatorii și nici nu au precizat modul în care această măsura va fi pusă în aplicare.

22 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Grupul PNL din Camera Deputaților a organizat, marți 29 septembrie, o consultare cu reprezentanții operatorilor din industria petrolieră din cadrul celor trei asociații de profil: Asociația Română a Companiilor de Explorare și Producție Petrolieră (ROPEPCA), Asociația Română a Concesionarilor Offshore din Marea Neagră (ARCOMN), Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG).

30 septembrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnii deputați Răzvan Mironescu și Lucian Bode, precum și doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului parlamentar al PNL, vor susține miercuri, 26 noiembrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă având ca temă subiecte de actualitate din sectorul energetic (sala Grupului PNL, etaj 2).

25 noiembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Lucian Bode (Grup PDL)

 • Partidul Democrat Liberal rămâne consecvent în ceea ce privește abordarea proiectului Roșia Montană. Din primul moment în care Guvernul Ponta a trimis la Parlament acest proiect de lege, decizia noastră a fost de a solicita retragerea acestuia și asumarea de către Guvern printr-o Hotărâre de Guvern a demarării, sau nu, a proiectului de la Roșia Montană. PDL rămâne consecvent în acordarea de sprijin oricărei inițiative de creare de locuri de muncă cu respectarea legislației în vigoare. Nu vom susține însă o inițiativă vădit neconstituțională.
 • 18 septembrie 2013 detalii
    COMUNICAT DE PRESĂ
  primit de la domnul deputat Lucian Bode (Grup PDL)
  Acordul cu FMI

  Constat, fără surprindere, faptul că USL promovează în fiecare zi, tot ceea ce criticau vehement la Guvernarea PDL.

  18 septembrie 2013 detalii
    ANUNȚ DE PRESĂ

  Domnii deputați Lucian Bode și Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL) vor susține miercuri, 18 septembrie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă având ca temă proiectul Roșia Montană și Scrisoarea către Fondul Monetar Internațional (sala"Spiru Haret", nivel P).

  17 septembrie 2013
   

  Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 30 septembrie 2022, 6:57
  Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
  E-mail: webmaster@cdep.ro