Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Ioan Tămâian > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ioan Tămâian (Grup PNL)
PSD și dublul limbaj: și la guvernare și în opoziție!

Este evident pentru toată lumea că Partidul Social Democrat joacă la două capete. Că este și la Putere, dar și în Opoziție. La guvernare, reprezentat prin viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Vasile Dîncu, prin oamenii rămași în eșaloanele 2-3, adică secretari de stat, directori în ministere și prin unii prefecți. În opoziție, când, marți, 21 iunie, Dragnea și Tăriceanu au respins Guvernului Cioloș legea de abilitare prin care Executivul poate emite peste vară acte normative.

Și atunci întrebăm și noi: cine este onest față de Guvernul Cioloș? Noi, PNL-ul, care-l susținem, sau PSD-ul care, iată, profită în fiecare zi de toate structurile din deconcentrate și a respins în Senat legea de abilitare? Sau PSD –ul căruia îi este permis ca în toate deconcentratele să aibă reprezentanți iar, la momentul actual, 90% din administrație se face cu oameni de la PSD care au exercitat presiuni foarte mari în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale?
Este clar faptul că PSD a acționat permanent în sensul sabotării Guvernului Cioloș, printr-un joc dublu: din interior, prin oamenii rămași în eșaloanele 2-3, iar din exterior prin atacurile politice ale PSD cu amenințarea depunerii moțiunii de cenzură.
Noi, membrii Partidului Național Liberal, dorim ca Guvernul Cioloș să realizeze în cel mai scurt timp depesedizarea administrației publice centrale și locale, și avertizăm asupra pericolului menținerii în funcție a acestor persoane, care pot submina efectele guvernării Cioloș.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 28 septembrie 2022, 21:43
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro