Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
2000-2004 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Valeriu Ștefan Zgonea > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea, la inaugurarea Podului Calafat - Vidin

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a participat, astăzi, la ceremonia organizată cu prilejul inaugurării Podului Calafat - Vidin, cel mai important proiect de infrastructură realizat între România și Bulgaria în ultimele decenii.

Cel de-al doilea peste Dunăre între România și Bulgaria, cofinanțat din Fondul de Coeziune al UE, este parte a coridorului paneuropean de transport care leagă orașul german Dresda de orașul Istanbul din Turcia.
"Este o investiție foarte importantă pentru România, mai ales pentru județul Dolj și întreaga Oltenie, pentru că va influența dezvoltarea economică în această parte a țării. Investitorii vor fi mai interesați de zona noastră. Trebuie rezolvată în regim de urgență problema infrastructurii, drumul Calafat - Craiova și Autostrada Craiova - Pitești, dar și legatura spre Vestul țării. Vă asigur că toți parlamentarii Doljului ne vom bate pentru asigurarea finanțării în vederea modernizării infrastructurii rutiere din zonă", a declarat Valeriu Zgonea, care este deputat în Colegiul Segarcea - Valea Dunării din județul Dolj.
La eveniment au participat premierul Victor Ponta și omologul său bulgar, Plamen Oreșarski, comisarul european pentru Politică Regională, Johannes Hahn, demnitari bulgari și români.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București luni, 16 decembrie 2019, 14:54
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro