Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Steluța-Gustica Cătăniciu > Press releases Versiunea pentru printare

Steluța-Gustica CĂTĂNICIU
Press releases

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Steluța Cătăniciu (Grup ALDE)
Egali in fața legii! Mai puțin președintele Klaus Iohannis!

Susțin demersul președintelui Klaus Iohannis de a-i convinge pe studenții din țară să protesteze dacă nu sunt băgați în seamă! Așa i-a îndemnat ieri, la Timișoara, prezent fiind la deschiderea anului universitar.

4 octombrie 2016 detalii
  MESAJ DE CONDOLEANȚE
primit de la vicepreședintele Camerei Deputaților, doamna deputat Steluța Cătăniciu (Grup ALDE)

Cu multă tristețe am aflat de trecerea din această viață a colegului nostru, deputatul Niculae Mircovici. A fost un om deosebit, un profesionist de excepție și un bun prieten. În aceste momente grele pentru familia îndurerată, doresc să transmit întreaga mea compasiune.

Dumnezeu să-l odihnească!

26 septembrie 2016
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Steluța Cătăniciu (Grup ALDE)
PNL, între ipocrizie și fuga de responsabilitate

Constat cu dezamăgire că Parlamentul României a devenit pentru PNL un fel de arenă unde își poate pune în practică toate jocurile politice ieftine. Din instituția reprezentativă a poporului român, PNL a transformat Legislativul într-un loc de joacă al intereselor partinice.

6 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Steluța Cătăniciu(Grup parlamentar PC-PLR)
Întrebarea pe care ne-o punem în aceste zile, în care există un val de indignare la nivelul opiniei publice pentru nedreptatea care i s-a comis Marianei Rarinca, este de ce PNL se comportă ca un partid totalitar? Un cetățean român a stat la închisoare nevinovat 6 luni de zile, iar PNL în loc să susțină drepturile Marianei Rarinca, susține interesele oamenilor de la șefia unor instituții care au acționat opresiv.

Președintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu, a luat atitudine împotriva abuzurilor: a susținut că încălcarea dreptului la libertate a unui cetățean nu poate fi trecută cu vederea și că oamenii din "sistem" care au greșit trebuie să își asume responsabilitatea. Partidul Liberal Reformator a arătat astfel că își înțelege menirea de partid liberal. [...]

5 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Doamnele liberale din Camera Deputaților lansează campania
"DIN SUFLET PENTRU COPII - GESTURI MICI PENTRU O BUCURIE MARE!"

Doamnele din Grupul parlamentar al PNL lansează, în luna decembrie, campania "Din suflet pentru copii - gesturi mici pentru o bucurie mare!". Această acțiune caritabilă este dedicată tuturor copiilor, iar primul eveniment va avea loc mâine, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, la Centrul de plasament "Pinocchio" din sectorul 3, București.

5 decembrie 2013 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania tuesday, 27 september 2022, 10:28
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro