Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Activitate în teritoriu
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2004-2008 (dep.)
Reforma structurală a societății românești. Modernizarea României prin educație
Forum privind pachetul de legi ale educației
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Roberta Alma Anastase > Discursuri, declaratii si mesaje Versiunea pentru printare

Pentru a restabili adevărul celor discutate în Biroul permanent, aș vrea să aduc (...) stenograma ședinței Biroului Permanent din ziua de luni, 7 martie, ce se referă la prezența în balcoanele plenului a invitaților la asumarea răspunderii și la prezentarea moțiunii. Cu privire la acest capitol, am avut o solicitare din partea Secretariatului General pentru stabilirea modului în care se desfășura acest acces (...). Am supus la vot și s-a adoptat în unanimitate. Și vă spun că au fost prezenți din toate grupurile parlamentare. Discuțiile în Biroul permanent au fost puține și am precizat că, până în momentul în care nu vom reuși securizarea, să nu avem invitați. Am supus la vot, s-a adoptat în unanimitate, au fost prezenți din toate grupurile parlamentare. Așa cum arată și stenograma, nu a existat nicio intervenție până la vot din partea membrilor Biroului permanent, așa cum încearcă să spună Eugen Nicolăescu.
A existat o intervenție după vot a lui Nicolăescu, chiar el precizând faptul că intervine după momentul în care a avut loc votul: "Este o decizie pe care a luat-o Biroul permanent", chiar așa susține dumnealui în intervenție. În momentul în care domnul Eugen Nicolăescu a închis microfonul a și spus: "Am spus-o așa pentru stenogramă". Sunt martori colegii din Biroul permanent și angajații de la Secretariatul tehnic. Mi se pare corect să știți, vă stă la dispoziție stenograma, sunt și înregistrările audio.
Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București marți, 20 octombrie 2020, 6:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro