Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
Legături:
corneliu.cozmanciuc@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-prezent > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Corneliu-Mugurel COZMANCIUC
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Parlamentarii din Neamț să voteze pentru moțiunea de cenzură! Așa vor demonstra că le pasă de nemțeni!

Eșecul Guvernului Dăncilă este o realitate, nu mai există dubii! De aceea le cer parlamentarilor de Neamț, indiferent de culoarea politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură.

8 octombrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Corneliu-Mugurel Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Mă voi implica activ pentru a ajuta asociațiile de proprietari din Neamț și din întreaga țară! Sunt necesare modificări la Legea nr. 196/2018

Vineri, 4 octombrie 2019, am organizat o întâlnire cu președinții asociațiilor de proprietari din municipiul Piatra Neamț.

4 octombrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind participarea Delegației Parlamentului României la Grupul mixt de control parlamentar al Europol (JPSG) la o vizită de lucru la sediul Europol de la Haga, Olanda (3-4 iunie 2019).

Delegația Camerei Deputaților care participă la acest eveniment este compusă din doamna deputat Oana Consuela Florea, Copreședintele Grupului JPSG și șefa delegației române, și domnul deputat Corneliu Mugurel Cozmanciuc, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională. Vizita are loc în contextul invitației adresate de Directorul Executiv al Agenției Europol, doamna Catherine De Bolle.

4 iunie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Secretariatul Delegației Parlamentului României la APCE

Luni, 8 aprilie 2019, în cadrul Sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), care se desfășoară în această săptămână la Strasbourg, domnul deputat Mugurel Cozmanciuc, membru al Delegației Parlamentului României la APCE, în cadrul dezbaterii pe tema „Observarea alegerilor parlamentare din Republica Moldova (24 februarie 2019)” și-a exprimat susținerea față de acest stat.

9 aprilie 2019 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Dezvoltarea proiectelor de dezvoltare din UAT-uri este pusă în pericol de Ordonanța Lăcomiei! Solicit Guvernului să abroge OUG 114!

Ordonanța Lăcomiei pune în pericol începerea sau finalizarea unor proiecte demarate deja de primari, proiecte de dezvoltare a comunităților pe care le conduc.

8 februarie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la secretariatul Delegației Parlamentului României la APCE

Marți, 22 ianuarie 2019, în cadrul reuniunii Comisiei pentru afaceri politice și democrație a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, care s-a desfășurat la Strasbourg, în marja primei părți a Sesiunii APCE, 21-25 ianuarie 2019, a fost organizată o audiere pe marginea raportului Evaluarea statutului de partener pentru democrație a Parlamentului Republicii Kârgâzstan, al cărui raportor este domnul deputat Mugurel Cozmanciuc.

23 ianuarie 2019 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
„Moldova rămâne o zonă pustie! De disperare, românii din zona de Nord – Est a țării aleg calea pribegiei”

Situația este îngrijorătoare când e vorba de numărul românilor care au decis să părăsească România în ultimii 3 ani. Din ce în ce mai mulți cetățeni decid să plece, pentru că au ajuns la concluzia că nu mai au șanse să trăiască decent în țara lor.

7 noiembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Corneliu Mugurel Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Guvernul PSD își bate joc de românii din zona Moldovei! Nu abandonați proiectul spitalului regional de la Iași!

Guvernul PSD își arată din nou incapacitatea de a gestiona un alt proiect vital și necesar pentru zona Moldovei: construcția unui spital regional. După ce se tot bâlbâie și amână începerea construcției autostrăzii Moldovei, acum vin să ne spună că mai avem de așteptat până când vom avea un spital regional la Iași.

26 octombrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Problemele principalului partid de guvernământ domină agenda politică a României

Începutul sesiunii parlamentare s-a prefigurat a fi unul zgomotos, dovadă stând evenimentul politic ce s-a petrecut la finalul săptămânii trecute. Atunci am fost martorii unor episoade politice care au relevat anumite tensiuni în principalul partid de guvernământ.

26 septembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mugurel Corneliu Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Guvernul PSD să facă urgent proiecte serioase ca să primească fonduri europene pentru a demara construcția Autostrăzii Unirii

Sute de cetățeni din zona Moldovei au folosit propriile resurse pentru a veni în weekend la București ca să le arate celor de la guvernare că au nevoie de Autostrada Moldovei. Cu deminitate au arătat că nu mai pot tolera faptul că, după mai bine de un deceniu de când acest proiect trenează, regiunea de Nord – Est este tot mai săracă.

23 mai 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională
O delegație a Parlamentului României, formată din doamna deputat Oana-Consuela Florea și domnii deputați Marian-Gheorghe Cucșa și Corneliu-Mugurel Cozmanciuc, a participat, în perioada 18-19 martie a.c., la cea de-a doua reuniune a Grupului mixt de control parlamentar specializat al EUROPOL, care s-a desfășurat la Sofia în cadrul dimensiunii parlamentare a președinției bulgare a Consiliului Uniunii Europene.

Lucrările acestei reuniuni au avut ca principal obiectiv adoptarea Regulamentului de procedură al Grupului mixt de control parlamentar. Doamna deputat Florea a intervenit pentru a prezenta poziția Parlamentului României în acest dosar, susținând amendamente menite să întărească statutul parlamentelor naționale în procesul decizional al Grupului mixt de control parlamentar. [...]

21 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grup PNL)
Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc a fost ales în funcții de conducere la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE)

Cu ocazia primei părți a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei de la Strasbourg, care s-a desfășurat în perioada 22 – 26 ianuarie 2018, parlamentarii români au fost aleși în funcții de conducere la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE).

25 ianuarie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grup PNL)
Bugetul pe anul 2018 ar trebui să se concentreze mult pe investiții

Proiectul Bugetului pentru anul 2018 este unul de maximă importanță pentru traiectoria pe care o va urma România în următoarele 12 luni. În aceste zile Guvernul PSD lucrează la proiectul de Buget, care urmează să fie înaintat Parlamentului.

28 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputa Corneliu Mugurel Cozmanciuc (Grup PNL)
PSD fură direct din buzunarele românilor

PSD fură direct din buzunarele românilor, iar aceștia vor rămâne fără bani pragul sărbătorilor de iarnă, din cauza scumpirilor pe bandă rulantă.

13 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Marți, 10 octombrie 2017, în cadrul Sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Strasbourg, domnul deputat Mugurel Cozmanciuc, membru al Delegației Parlamentului României la APCE, a susținut o intervenție în cadrul dezbaterii cu tema „Activitățile Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) în perioada 2016-2017”.

11 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar (Grup PSD)

În calitate de președinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților, particip, în perioada 7-9 septembrie 2017, la Tallinn, Estonia, alături de domnul deputat Mugur Cozmanciuc, la Conferința interparlamentară pentru Politică Externă și de Securitate Comună și Politica Europeană de Securitate și Apărare, eveniment ce reunește delegațiile parlamentare ale statelor membre UE, reprezentanți ai Parlamentului European și ai statelor candidate.

8 septembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grup PNL)
Intenția de a subjuga justiția arată disperarea PSD! PNL se opune!

Adevărata agendă a PSD a fost prezentată din nou publicului, iar în spatele unor termeni pretențioși se dovedește că principalul lor scop este subjugarea justiției. Se urcă din nou cu bocancii peste democrație, doar ca să își salveze propriile interese.

24 august 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Corneliu-Mugurel Cozmanciuc (Grup PNL)
Guvernarea PSD – ALDE este un coșmar pentru români și România!

Cronica unui eșec anunțat a ceea ce este guvernarea girată de PSD și ALDE s-a transformat deja într-un coșmar pentru România. Prin deciziile unor oameni incompetenți, care au fost susținuți de PSD, deficitul țării a ajuns la 6,3 miliarde, față de 3,9 miliarde cât era în perioada similară anul trecut.

26 iulie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Corneliu-Mugurel Cozmanciuc (Grup PNL)
Gradul de siguranță al polițiștilor reflectă nivelul de siguranță al tuturor cetățenilor

Moartea tragică a polițistului din județul Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat mortal, în timp ce patrula singur, dovedește încă o dată că sistemul de siguranță publică din România trece printr-o criză foarte gravă. Gradul de siguranță al polițiștilor reflectă starea instituțiilor de ordine publică, dar și nivelul de siguranță al tuturor cetățenilor.

25 iulie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Corneliu Mugurel Cozmanciuc (Grup PNL)
Guvernul PSD trebuie să grăbească procesul pentru a pune în aplicare programele de înzestrare pentru Armata Română

A trecut nepermis de mult timp de când Guvernul PSD tărăgănează demararea procedurilor de achiziție în vederea punerii în aplicare a programelor de înzestrare pentru Armata Română.

20 iulie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mugurel – Corneliu Cozmanciuc (GruP PNL)
PSD își bate joc de regiunea de dezvoltare Nord-Est, regiune care deține cel mai mare număr de locuitori din România

În ciuda numeroaselor apeluri la acțiune și solicitări către Guvernul PSD, care au fost făcute de către toți parlamentarii si reprezentații PNL, social democrații aleg să îi sfideze pe cetățenii din zona Moldovei.

12 iulie 2017 detalii
  MESAJ DE CONDOLEANȚE primit de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grup PNL)
Cu profundă tristețe în suflet transmit condoleanțe familiilor celor trei militari care și-au pierdut viața într-un accident de circulație din județul Argeș
Cu profundă tristețe în suflet transmit condoleanțe familiilor celor trei militari, plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader , vânători de munte, care și-au pierdut azi noapte viața într-un accident de circulație din județul Argeș. Îmi exprim întreaga compasiune pentru pierderea vieții celor trei și pentru rănirea altor nouă.

Ca membru al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, reafirm cu tărie că militarii noștri merită tot respectul și cinstea pentru ceea ce fac pentru țara noastră. Armata a fost, este și va fi o instituție fundamentală a statului român. Toți cei care fac parte din această instituție merită prețuirea noastră. [...]

30 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Corneliu Mugurel Cozmanciuc (Grup PNL)
PSD să își asume eșecul guvernării. Pe români nu îi interesează circul pe care îl fac pe banii lor!

Social-democrații continuă circul pe banii românilor. PSD nu guvernează pentru români, însă cei doi lideri care se luptă pentru putere au tupeul să folosească drept scuză interesul național.

16 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Corneliu Mugurel Cozmanciuc (Grup PNL)
Social-democrații pun în pericol țara prin jocul iresponsabil al democrației: Liviu Dragnea sau Sorin Grindeanu?

Teatrul absurd pus în scenă de social-democrați este de fapt o tragedie pentru România, pentru români. Instabilitatea cauzată de cei care vor în fapt doar să își apere interesele personale nu îi ajută cu nimic pe cetățeni, drept urmare, pentru a pune capăt acestei bătăi de joc, cei doi ”protagoniști”, Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, ar trebui să demisioneze urgent.

15 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Corneliu - Mugurel Cozmanciuc (Grup PNL)
Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, trebuie să demisioneze! Legea salarizării este legea manipulării naționale!

Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc cere demisia ministrului Muncii, doamna Lia Olguța Vasilescu, având în vedere că legea salarizării personalului bugetar este un proiect haotic, care a reușit să nemulțumească pe toată lumea, deși era nevoie de o lege care să rezolve cu adevărat problemele din sistemul de salarizare. Legea adoptată este un prim pas spre eșec, dar cel mai trist este că profesorii, medicii, polițiștii și alții au fost păcăliți de PSD.

8 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grup PNL)
Guvernul PSD a trecut zona Moldovei la capitolul: altele!

Prin bugetul adoptat marți, 7 februarie, de majoritatea parlamentară care susține Guvernul, se vede clar că zona Moldovei a fost ignorată, fiind lăsat de-o parte cel mai important obiectiv: autostrada Iași – Târgu Neamț – Târgu Mureș. Și nu numai, mai multe amendamente prin care s-au solicitat bani pentru proiecte importante pentru nemțeni și pentru alte județe din zona Moldovei au fost respinse, iar majoritatea parlamentarilor social-democrați au votat împotriva adoptării acestora.

8 februarie 2017 detalii
 

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București sâmbătă, 19 octombrie 2019, 23:38
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro