Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Corneliu Mugurel Cozmanciuc (Grup PNL)
Social-democrații pun în pericol țara prin jocul iresponsabil al democrației: Liviu Dragnea sau Sorin Grindeanu?

Teatrul absurd pus în scenă de social-democrați este de fapt o tragedie pentru România, pentru români. Instabilitatea cauzată de cei care vor în fapt doar să își apere interesele personale nu îi ajută cu nimic pe cetățeni, drept urmare, pentru a pune capăt acestei bătăi de joc, cei doi ”protagoniști”, Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, ar trebui să demisioneze urgent.

Sorin Grindeanu trebuia să demisioneze din fruntea Guvernului chiar de la scandalul cu OUG 13, când Partidul Național Liberal a inițiat o moțiune de cenzură. Întreg Executivul ar trebui să plece cât mai repede. Și, în plus, liderul PSD ar trebui să părăsească Palatul Victoria pentru că i-a păcălit pe cei care le-au acordat votul. Preocuparea social-democraților se focusează doar pe reglarea de conturi, între grupuri interne de interese, nu pe ceea ce au promis în campania electorală că vor face pentru români, pentru România.
Cei din Coaliție nu merită să fie la guvernare pentru că întreaga abordare a PSD – ALDE de până acum, nu doar în zona guvernamentală, poate fi caracterizată printr-un singur cuvânt: iresponsabilitate!
România nu este moșia PSD-ului! Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea să demisioneze. Țara are nevoie de stabilitate!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 25 martie 2023, 16:28
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro