Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Corneliu Mugurel Cozmanciuc (Grup PNL)
PSD să își asume eșecul guvernării. Pe români nu îi interesează circul pe care îl fac pe banii lor!

Social-democrații continuă circul pe banii românilor. PSD nu guvernează pentru români, însă cei doi lideri care se luptă pentru putere au tupeul să folosească drept scuză interesul național.

Dramoleta PSD continuă și demisiile care ar pune capăt întârzie să apară. Realizând că românii care i-au votat și-au dat seama că au promis utopii pe care nu au cum să le îndeplinească, cei din PSD au decis să le ofere circ, fără pâine.
PSD nu guvernează pentru români, ci pentru CEx. Nu există personaje simpatice în tot acest război între două grupări din interiorul PSD care își apără interesele personale. Prin comportamentul lor iresponsabil pătează imaginea României în fața partenerilor externi și destabilizează țara, în plan intern.
Efectele crizei politice generată de PSD încep să se vadă în plan economic. Instabilitatea cursului de schimb este primul semnal, însă România este deja în atenția întregii scene internaționale. Mediul de afaceri are nevoie de predictibilitate și stabilitate, însă PSD livrează exact opusul. Acest circ trebuie să înceteze! O spun din nou: România nu este moșia PSD!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 28 martie 2023, 14:56
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro