Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

primit de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grup PNL)
Cu profundă tristețe în suflet transmit condoleanțe familiilor celor trei militari care și-au pierdut viața într-un accident de circulație din județul Argeș
Cu profundă tristețe în suflet transmit condoleanțe familiilor celor trei militari, plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader , vânători de munte, care și-au pierdut azi noapte viața într-un accident de circulație din județul Argeș. Îmi exprim întreaga compasiune pentru pierderea vieții celor trei și pentru rănirea altor nouă.


Ca membru al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, reafirm cu tărie că militarii noștri merită tot respectul și cinstea pentru ceea ce fac pentru țara noastră. Armata a fost, este și va fi o instituție fundamentală a statului român. Toți cei care fac parte din această instituție merită prețuirea noastră.

Cinste și pomenire veșnică celor trei militari:
  • Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani și era necăsătorit. Era veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.
  • Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.
  • Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană, avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.
  • Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 28 martie 2023, 14:23
    Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
    E-mail: webmaster@cdep.ro