Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grup PNL)
Intenția de a subjuga justiția arată disperarea PSD! PNL se opune!

Adevărata agendă a PSD a fost prezentată din nou publicului, iar în spatele unor termeni pretențioși se dovedește că principalul lor scop este subjugarea justiției. Se urcă din nou cu bocancii peste democrație, doar ca să își salveze propriile interese.

Politicul nu trebuie să aibă niciun amestec în justiție, de aceea Partidul Național Liberal se opune categoric propunerilor formulate de PSD, prin vocea ministrului Justiției Tudorel Toader. PNL contestă în mod special eliminarea președintelui țării din procedura de numire a șefilor Parchetelor și trecerea Inspecției Judiciare în subordinea Ministerului Justiției.
PSD trebuie să înceteze, să se delimiteze clar de aceste propuneri scandaloase și să le retragă. În România s-a respectat independența Justiției și s-au făcut pași importanți, de aceea orice pas greșit ne va arunca în urmă cu câțiva ani.
Împreună cu colegii din PNL ne vom bate cu toate armele legale și constituționale împotriva acestor modificări legislative
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 27 martie 2023, 13:12
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro