Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grup PNL)
Bugetul pe anul 2018 ar trebui să se concentreze mult pe investiții

Proiectul Bugetului pentru anul 2018 este unul de maximă importanță pentru traiectoria pe care o va urma România în următoarele 12 luni. În aceste zile Guvernul PSD lucrează la proiectul de Buget, care urmează să fie înaintat Parlamentului.

Din calitatea de parlamentar fac un apel către Coaliția de guvernare prin care solicit să dea dovadă de responsabilitate în elaborarea proiectului de Buget, să fie unul echilibrat și sustenabil. Să nu uite de promisiunile pe care și le-a asumat țara noastră, în mod special în ceea ce privește alocarea unui procent de 2% din PIB pentru Apărare.
În speranța că aniversarea Centenarului îi responsabilizează cer, în numele tuturor cetățenilor din zona Moldovei pe care îi reprezint în Parlament, să fie alocate sumele necesare pentru demararea proiectului Autostrăzii Unirii, care va lega Moldova de Ardeal.
Totodată, este important ca Bugetul pe anul 2018 să cuprindă și banii necesari pentru investiții, care să fie alocați pe bune, nu doar pe hârtie, dar și fondurile necesare pentru Educație, Sănătate.
Un alt capitol important, care nu trebuie ignorat de cei de la guvernare, este reprezentat de alocarea sumelor necesare în vederea celebrării Centenarului Marii Uniri și a pregătirii pentru asigurarea Președinției UE, din prima jumătate a anului 2019.
România are nevoie de stabilitate. Cei de la PSD ar trebui să termine o dată cu perdelele de fum, cu agenda paralelă, pentru că țara are nevoie de un proiect de buget echilibrat și sustenabil.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 28 martie 2023, 14:37
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro