Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Dezvoltarea proiectelor de dezvoltare din UAT-uri este pusă în pericol de Ordonanța Lăcomiei! Solicit Guvernului să abroge OUG 114!

Ordonanța Lăcomiei pune în pericol începerea sau finalizarea unor proiecte demarate deja de primari, proiecte de dezvoltare a comunităților pe care le conduc.

Tot mai mulți primari, indifirent de culoarea politică, se plâng că sunt puși în dificultate din cauza OUG 114.
Prin modificarea făcut prin această ordonanță, prin care salariul minim brut pentru angajații din construcții a fost majorat, primarii care au deja începute proiecte de investiții s-au trezit că trebuie să suplimenteze fondurile pentru a finaliza aceste lucrări. Bani pe care nu au de unde să îi ia!
Este revoltător! Cum este posibil ca Guvernul să ia o decizie care pune piedică dezvoltării, pune piedică proiectelor care îmbunătățesc traiul de viață al românilor!?!
Pe cale de consecință solicit Guvernului PSD&ALDE să aborge Ordonanța Lăcomiei! În mod contrar se fac vinovați de starea de sărăcie a comunităților locale!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 7 decembrie 2021, 16:55
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro