Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
2012-2016 (dep.)
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Press releases Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Parlamentarii din Neamț să voteze pentru moțiunea de cenzură! Așa vor demonstra că le pasă de nemțeni!

Eșecul Guvernului Dăncilă este o realitate, nu mai există dubii! De aceea le cer parlamentarilor de Neamț, indiferent de culoarea politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură.

Un vot “pentru” înseamnă o dovadă de responsabilitate față de români, față de viitorul României.
Toți parlamentarii Partidului Național Liberal vor fi prezenți și vor vota la vedere în favoarea moțiunii de cenzură! De aceea, le cer și parlamentarilor PSD de Neamț să facă la fel!
Totodată, reiau și eu apelul lansat de președintele PNL Ludovic Orban: ”Avertizez public președintele PSD și negociatorii PSD că orice promisiune făcută, în bani sau în funcții, către parlamentari pentru a le schimba opțiunea politică reprezintă o infracțiune”.
Orice încercări disperate de a ieși din cadrul democratic nu vor ajuta România! De aceea, pentru a alunga orice umbră de îndoială ce ar plana asupra lor, parlamentarii PSD de Neamț să voteze DA la moțiunea de cenzură, de joi.
Parlamentarul care nu votează moțiunea de cenzură, indiferent din ce partid face parte, săvârșește un act grav de sfidare a voinței cetățenilor.
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania sunday, 16 january 2022, 12:06
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro