Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Coneliu-Mugurel Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Guvernul PNL va avea voturile necesare pentru a fi învestit în Parlament

Audierile miniștrilor desemnați să facă parte din Guvernul care va fi condus de premierul desemnat Ludovic Orban s-au finalizat, iar colegii mei au demonstrat că sunt bine pregătiți, iar PNL are un program solid de guvernare, care pune accentul pe dezvoltare și pe bunăstarea românilor.

Sunt încrezător că Guvernul propus de PNL va trece cu siguranță de votul de învestire care va avea loc luni în Parlament.
Totodată, am încredere că toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică, vor da dovadă de responsabilitate și vor vota pentru acest Guvern, pentru a pune capăt perioadei de instabilitate, care afectează viața de zi cu zi a românilor.
Eu sunt convins că în aceste zile, care au mai rămasn până la vot, fiecare parlamentar își va face o analiză și va realiza că un vot pentru Guvernul PNL este un vot pentru România.
Pentru că este mai mult decât evident că românii s-au săturat de minciunile, abuzurile din ultimii ani de guvernare cu PSD, în care nu s-a făcut nimic.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 28 martie 2023, 20:52
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro