Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
2012-2016 (dep.)
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Corneliu-Mugurel Cozmanciuc > Press releases Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Coneliu-Mugurel Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Guvernul PNL va avea voturile necesare pentru a fi învestit în Parlament

Audierile miniștrilor desemnați să facă parte din Guvernul care va fi condus de premierul desemnat Ludovic Orban s-au finalizat, iar colegii mei au demonstrat că sunt bine pregătiți, iar PNL are un program solid de guvernare, care pune accentul pe dezvoltare și pe bunăstarea românilor.

Sunt încrezător că Guvernul propus de PNL va trece cu siguranță de votul de învestire care va avea loc luni în Parlament.
Totodată, am încredere că toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică, vor da dovadă de responsabilitate și vor vota pentru acest Guvern, pentru a pune capăt perioadei de instabilitate, care afectează viața de zi cu zi a românilor.
Eu sunt convins că în aceste zile, care au mai rămasn până la vot, fiecare parlamentar își va face o analiză și va realiza că un vot pentru Guvernul PNL este un vot pentru România.
Pentru că este mai mult decât evident că românii s-au săturat de minciunile, abuzurile din ultimii ani de guvernare cu PSD, în care nu s-a făcut nimic.
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania wednesday, 19 january 2022, 15:27
Telephone: +40213160300, +40214141111
E-mail: webmaster@cdep.ro